Přejít na obsah

Počítání PRIM Sport II Myiota

Doporučené příspěvky

Nedávno se tu objevilo opět vlákno o nových dobře ukrytých sportech. Vzhledem k tomu, že těchto hodinek bylo vyrobeno jen 200 kusů (v letech 2000-2005), tak by mě zajímalo kolik je jich tady na fóru. Já mám jedna, chaver také. Takže zatím ohlášené 2. Přidejte se k soupisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

lze nějak poznat že mají uvnitř zrovinka tenhle strojek bez toho abych je otevíral?

no nezavisle preklapanie datumu ziadny prim kaliber myslim nema takze pokial si tam svojpomocne nenamontoval nejaku cinu alebo ETu tak nic ine ako miyota tam byt nemoze.

Odkaz ke komentáři

Tak v OD Jasná už je nemají, jedny z nich už mám já doma :thumbsup_anim: a druhé se ukázaly býti nefunkčními - pan hodinář je otevřel a prý mají vypadlý kámen z Incabloku, takže je stáhnul z prodeje :thumbsdown_anim:

P.S. ještě jsem si všimnul , že narozdíl od původních Sportů mají dokonce i svítící ručky ;)

Upraveno uživatelem jjjj
Odkaz ke komentáři

Jedny mam a kamarad (neni ale clenem chronomagu, ale hodinky pres to pocitam) jedny dostal. Tak tedy 12+13

200-13=187 (nebo?) :helpsmilie:

Já jsem viděl jedny na ruce majitele Škody Felicie kabrio 1962 ve Slavkově na Oldtimer festivalu. Zřejmě není člen chronomagu, ale taky je budem počítat - 14.... 200 - 14=186.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Tak v OD Jasná už je nemají, jedny z nich už mám já doma :thumbsup_anim: a druhé se ukázaly býti nefunkčními - pan hodinář je otevřel a prý mají vypadlý kámen z Incabloku, takže je stáhnul z prodeje :thumbsdown_anim:

P.S. ještě jsem si všimnul , že narozdíl od původních Sportů mají dokonce i svítící ručky ;)

No to je dobrý, já jsem je včera takřka koupil, hodinky nešly a tak se reklamují. Takže koukám, že pan hodinář z prodeje nic nestáhnul a dal je zase do výlohy a čekal na blba, který je koupí. Tedy jestli to nejsou jiný, tyto byly s černým číselníkem a gumovým páskem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...