Jeňa Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 Nedávno se tu objevilo opět vlákno o nových dobře ukrytých sportech. Vzhledem k tomu, že těchto hodinek bylo vyrobeno jen 200 kusů (v letech 2000-2005), tak by mě zajímalo kolik je jich tady na fóru. Já mám jedna, chaver také. Takže zatím ohlášené 2. Přidejte se k soupisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2007 ja mam dalsie takze 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZI Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Také jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Také jedny vlastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 ..a dvoje jsou na prodejně Jasná, P4, zbývá najít už jen 193ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 lze nějak poznat že mají uvnitř zrovinka tenhle strojek bez toho abych je otevíral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 lze nějak poznat že mají uvnitř zrovinka tenhle strojek bez toho abych je otevíral? no nezavisle preklapanie datumu ziadny prim kaliber myslim nema takze pokial si tam svojpomocne nenamontoval nejaku cinu alebo ETu tak nic ine ako miyota tam byt nemoze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 (upraveno) Tak v OD Jasná už je nemají, jedny z nich už mám já doma a druhé se ukázaly býti nefunkčními - pan hodinář je otevřel a prý mají vypadlý kámen z Incabloku, takže je stáhnul z prodeje P.S. ještě jsem si všimnul , že narozdíl od původních Sportů mají dokonce i svítící ručky Upraveno 2. července 2007 uživatelem jjjj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARDA2 Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 Taky mám jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 (upraveno) No. 8 Upraveno 3. července 2007 uživatelem stanley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2007 Pokus o rekapitulaci. Po jedněch mají Jeňa, chaver, cali, ZI, Pege1012, jjjj, JARDA2 a stanley. Takže zatím celkem 8, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2007 Taktéž vlstním jeden kousek, takže čílo "9" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2007 Vlastním dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 5. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2007 Vlastním dvoje. Zatím tedy 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 (upraveno) Zatím tedy 11. Jedny mam a kamarad (neni ale clenem chronomagu, ale hodinky pres to pocitam) jedny dostal. Tak tedy 12+13 200-13=187 (nebo?) Upraveno 9. července 2007 uživatelem watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 9. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Jedny mam a kamarad (neni ale clenem chronomagu, ale hodinky pres to pocitam) jedny dostal. Tak tedy 12+13 200-13=187 (nebo?) Já jsem viděl jedny na ruce majitele Škody Felicie kabrio 1962 ve Slavkově na Oldtimer festivalu. Zřejmě není člen chronomagu, ale taky je budem počítat - 14.... 200 - 14=186. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecizek Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Taky jedny. A nové s dokladem a krabičkou heč ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Taky jedny. A nové s dokladem a krabičkou heč ! Doklady a krabicku mam taky. Koupil jsem je primo od Eltonu. Hec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheyen Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2007 Tak já mám taky jedny.....a sou super.akorát přemýšlím,že na ně dám nějaký pěkný kožený řemen.Nemáte někdo nápad co by se na ně hodilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2007 Tak v OD Jasná už je nemají, jedny z nich už mám já doma a druhé se ukázaly býti nefunkčními - pan hodinář je otevřel a prý mají vypadlý kámen z Incabloku, takže je stáhnul z prodeje P.S. ještě jsem si všimnul , že narozdíl od původních Sportů mají dokonce i svítící ručky No to je dobrý, já jsem je včera takřka koupil, hodinky nešly a tak se reklamují. Takže koukám, že pan hodinář z prodeje nic nestáhnul a dal je zase do výlohy a čekal na blba, který je koupí. Tedy jestli to nejsou jiný, tyto byly s černým číselníkem a gumovým páskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se