Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsou teda hodinky kde se mi nelíbí (již zmiňované Seamaster) ale na Breitlingy nebo TagHeuer prostě patří

Další kterému se nelíbí Seamaster Chrono? :crying_anim02:

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky jsem jeden z nich, na Omegách budíčky jedině u Speedmasterů. :)

Odesláno (upraveno)
uprimne receno hodinky v podstate nepouzivam k mereni casu.... z tohoto pohledu je pro me stejne zbytecnej chronograf jako jen dve rucicky. presto hodinky nosim...

Na co chronograf? Kdyz uz nekdo na to ma :thumbsup_anim:

post-1591-1183128475.jpg

post-1591-1183128481.jpg

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

Tak to ja se pridam k tem, kterym se libi - a moc! Urcite vybocuji z rady! Paradni jsou ty cervene rucicky ve chromem oramovanych subcifernicich. Je to takove pekne stroho, nepreplacane a pritom vyrazne. Kdybch nebyl skudlil a netrval na velke vterinivce, tak jsem do nich tenkrat taky sel, ted musim zase utracet za speedmastery... :-)

Odesláno

A abych neodbocoval od tematu, urcite to neni o potrebe neco stopovat, ale obecne spis, ze na prvni pohled je videt ze je to neco vic, nez jen "obycejne" hodinky, no a o tom to je... na nove speedy rozhodne nemam spadeno kvuli potrebe stopovat jak dlouho se vari vajicka :-)

Odesláno

U me je to jednoduchy, ja si hodinky kupuju podle toho jak se mi libi a teprve potom resim ostatni veci. Hodinky s chronografem se mi vetsinou libi protoze nemaji prazdny cifernik a mnohdy detaily chronografu vytvareji vysledny dobry pocit z hodinek. Stopky vyuziju tak jednou do roka, pripadne si jen tak necham pro dobry pocit bezet velkou vterinovku a koukam se jak se hybe ;)

Na vareni nudli, ryze nebo cehokoliv jinyho bych nepouzival ani stopky ani lunetu, mam v kuchyni cas na mikrovlnce, na sporaku, na hodinach na stene, na nastenych hodinach v obyvaku, na hodinkach i na mobilu a kdyz vim, ze se to bude varit 10 minut tak se kouknu kolik je a o deset minut pozdeji vim ze mam hotovo..

Myslim, ze u vetsiny clenu jsou skutecne hodinky spise o pocitech nezli o ryzi prakticnosti, alespon u me to tak je ;)

Odesláno
Myslim, ze u vetsiny clenu jsou skutecne hodinky spise o pocitech nezli o ryzi prakticnosti, alespon u me to tak je ;)

U mně to tak určitě je. Je to víc šperk, než užitný předmět :whistling:

Odesláno
Mám rád chronograf ze stejného důvodu jako si jeden můj kamarád nyní koupil Omegy seamastery s kterými může tuším že do 300 metrové hloubky což je hodnota která poněkud převyšuje během roku hloubku jeho vany a o dovolené na jadranu hloubku do které se jen na hubu se šnorchlem dostane.Ale co kdyby jednou.....
Tady jde spíš o to mít větší jistotu, že tak drahý hodinky nezničím tím, že s nima jen tak ze srandy vlezu do vany. U hodinek WR 50 M bych dlouho váhal jestli půjdu s nima zaplavat, kdyby byly za tyhle prachy. Takže určitý smysl to má i když možná jen psychologický:)

Odesláno
Tak já jsem chronograf chtěl a ještě jsem to udal jako daňově uznaný náklad, přesně měřím čas u zákazníka, když jsem placen za čas. Hodinky jsem si sám zkalibroval, vystavil protokol a je to. Tedy oni klienti jsou někdy hnusní lakomci a platbu za hodinu chtějí udělat za minuty.
Pravda, kdybych dělal gigola taky bych si asi zkalibroval nějaký pěkný chronograf :) Klienti jsou swině :)

Odesláno

:withstupid:

tyhle tagy jsou kultovní, ty můžu, ale třeba svoje seamaster bych s chronographem nerozdýchal, a to jsem byl při výběru rozvážný a oprostěn od předsudků :)

Me se zase aseamastery PO libi mnohem vice v Chrono verzi akorat sou kapku drazsi no :)

Odesláno

Me se zase libej jenom a hlavne s chrono :) aspon jednoho zastance mas :thumbsup_anim:

Odesláno

to KAMIL Možná to zní blbě ,ale dnes jsem LONG.Lungo Mare mé paní měříl přiměřenou dobu na VAŘENÍ ''gnoci''.

jinak vydím v chronografu samozřejmě výhodu. LONG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...