Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem při brouzdání na netu natrefil na tuhle značku: www.volnawatches.ch

Jako milovníka ponorek a především filmu "Hon na Rudý říjen" mě to pochopitelně velice zaujalo. Znáte to někdo? Internet je na informace velmi skoupý, především by mě zajímala cena. Bude určitě vysoká, ale aspoň mě to snění rychle přejde a začnu opět okukovat jiné značky :thumbsup_anim:

post-1097-1183055892.jpg

post-1097-1183055900.jpg

post-1097-1183055911.jpg

Odesláno
Dnes jsem při brouzdání na netu natrefil na tuhle značku: www.volnawatches.ch

Jako milovníka ponorek a především filmu "Hon na Rudý říjen" mě to pochopitelně velice zaujalo. Znáte to někdo? Internet je na informace velmi skoupý, především by mě zajímala cena. Bude určitě vysoká, ale aspoň mě to snění rychle přejde a začnu opět okukovat jiné značky :thumbsup_anim:

Ty hodinky maji hloubkomer?

Odesláno
Uz jsem to pochopil, to je jen signalizace, ze je muzu vzit bez obav do 300 metrove hloubky;)

Já ti nevím, člověče, anglicky trošku umím, ale z tohoto stejně moc chytrý nejsem. Však on už nám to někdo vysvětlí :helpsmilie:

post-1097-1183058108.jpg

Odesláno (upraveno)
Já ti nevím, člověče, anglicky trošku umím, ale z tohoto stejně moc chytrý nejsem. Však on už nám to někdo vysvětlí :helpsmilie:

300m znamena, ze je korunka spravne dovrena a muzes jit na ponor. pokud neni, je tam napis open... nadherny hodinky, fakt se mi libi. diky za stranky...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Mno já bych to viděl jako indikaci nedotažené korunky. V tom případě se totiž v okénku objeví varování, že Ti do hodinek nejspíš nateče, no a když utáhneš, můžeš klíďo do hlubin.

Odesláno (upraveno)

aha jsem pomalejsi :sleeping_03anim: ..

BTW přidám tedy ještě jejich cenu..

Price range from 4,900 CHF to 7,250 CHF :crying_anim02:

Upraveno uživatelem dadasys
Odesláno
BTW přidám tedy ještě jejich cenu..

Price range from 4,900 CHF to 7,250 CHF :crying_anim02:

Hmmm, já tušil nějakou zradu :crying_anim: Ale jsou fakt hezké a originální. Škoda, že děda se nejmenoval Ramius, třeba bych měl slevu :D

Odesláno (upraveno)
jestli je to pro ruský ponorkáře, tak by tam neměla chybět indykace radioaktivního záření :D :nuke:

Rekl bych, ze indikace se pise s "mekkym I" :D Clovek, ktery ma na dobre hodinky, nebo je aspon pozna - by mel umet svuj jazyk :gun_bandana:

Jinak tyhle hodiny jsou hodne zajimave az na tu cenu. Zlobi mne, kdyz znacka bez minulosti nasadi ceny, ktere by si mela teprve zaslouzit.

Pri trose snahy by to mohl byt takovy "vychodni" pokus o kult á la Panerai (ale to by se musely delat v Rusku a ne se tak prapodivne tvarit jako "ruske svycary" )

Ale jinak diky za super tip - jsou fakt bozske!!!

Upraveno uživatelem frista
Odesláno

Každopádně zajímavé stránky. Ovšem, shrnuto: spousta marketingových keců, informační hodnota - nula nula prd.

Odkud máte ty ceny? Že bych se špatně díval?

Odesláno
Zlobi mne, kdyz znacka bez minulosti nasadi ceny, ktere by si mela teprve zaslouzit.

Pri trose snahy by to mohl byt takovy "vychodni" pokus o kult á la Panerai (ale to by se musely delat v Rusku a ne se tak prapodivne tvarit jako "ruske svycary" )

Jistá historie tady je :) ( v azbuce VOLNA )

post-594-1183131972.jpg

post-594-1183131992.jpg

Odesláno
Jistá historie tady je :) ( v azbuce VOLNA )

To rmx: Diky za pripominku. Jasne - Kirovky:-) Ale mne spis slo o ty modely, ktere prosazji. Vazne jsou moc pekne,ale jak souvisi s puvodni znackou (dle meho podminka chlubeni se tradicemi za astro ceny), kdyz ted vyhlasuji ze jsou svycarsko ruske?

Nic - spis bych se vas vsech jeste jednou zeptal, jestli nemate pocit, ze je to takovy zajimavy pokus odpovedet na filosofii Panerai (nemyslim designem) a pokus o vyrobu kultovni znacky za kazdou cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...