midloch Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 někteří mají opravdu zajímavě sestavené kolekce oblíbených hodinek: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
midloch Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 Ty bílé Bell Rossy by se mi asi móc hodili. To já začínám přícházet na chuť těm novým hnědým SUPEROCEANŮM, mlask
Ondraj Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ty hnědé mě zatím neuchvátily. Mám rád hnědou, ale takhle asi ne. Každopádně kdybych je třeba viděl ve skutečnosti, změnil bych názor.
Lovap Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Tie nové Superoceany (ak som pochopil správne: tretí obrázok odspodu, v popredí) sú (pre mňa) jediné Breitlingy, ktoré by som chcel - vážne úžasné. Jednoduchý dizajn. Edited June 29, 2007 by Lovap
RomanP Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Tie nové Superoceany (ak som pochopil správne: tretí obrázok odspodu, v popredí) sú (pre mňa) jediné Breitlingy, ktoré by som chcel - vážne úžasné. Jednoduchý dizajn. Přesně tak, ty nový a ten Rolex, ke zbytku jsem totálně netečný.
midloch Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 Přesně tak, ty nový a ten Rolex, ke zbytku jsem totálně netečný. Já jsem ,,tečný,, ke všem, jak Breitling for Bentley tak i ty Chronomatic, samozřejmě Rolex bych si nechal taky líbit...
boo-beek Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Uz stary superocean byly jedny z mala B, ktery se mi libej (hlavne steelfish... Treba jednou...), ale ty hnedy jsou vazne uchvatny, v mem soukr. zebricku utoci ne dosud neotresitelne prvni misto mezi diverskami - oranzove Planet Ocean na kuzi
Frantik Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Ty hnede Superocean jsou bezkokurencne nejlepsi Breitling, co jsem kdy videl!!!!! Mozna jim konkuruji staricke Breitling Premier, ktere se mi designove take velmi libi. No a k nim samozrejme moje milovane Bell&Ross.
xlaque Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Midloch:pls,ako sa volaju tie,na jednej fotke napravo od B for B ? K teme-Instrument BR-01 sa tam hodi najlepšie,je to proste tiež "professional watch". Najhoršia je ta kombinacia s Reversom-hned mi to evokovalo,ako keby sa dvaja piloti vrhli na nevinneho dedka
Jeremy Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Midloch:pls,ako sa volaju tie,na jednej fotke napravo od B for B ? .. To jsou normální klasické Navitimery, jen bílá verze.. a možná nějaké drobet starší..
Mike. Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Tie nové Superoceany (ak som pochopil správne: tretí obrázok odspodu, v popredí) sú (pre mňa) jediné Breitlingy, ktoré by som chcel - vážne úžasné. Jednoduchý dizajn. Taky se mi libi a samozrejme i B and R.
Guest Snow Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Samej humus Hnědá je však více než dobrá, tahle fotka je určena speciálně pro midlocha, milovníka a znalce Breitlingů a velkých detailů a nakonec celá rodinka Edited June 29, 2007 by Snow
farářskej Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 eh, když se řekne kolekce... pardon :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Ondraj Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 (edited) Jujka ty černé B mě začínají lákat A to jsem chtěl další hodinky světlé Myslím, že Breitling v tomto případě vykročil správným směrem. Datum na 6 se mi líbí. Možná moc ukecaný ciferník Víte někdo, kolik to má stát ? Jo a to cukroví bych si klidně dal Edited June 30, 2007 by Ondraj
Onisan Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Samej humus Hnědá je však více než dobrá, tahle fotka je určena speciálně pro midlocha, milovníka a znalce Breitlingů a velkých detailů Tak přestože brejle fakt nemám rád, tak tohle sou nádherný hodinky. Ty bych si vzal na ruku s chutí
Jeremy Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Sakra, tak už je mají i na www. Už jsem si nechal zjistit cenu.. ach jo..
Guest Snow Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Jujka ty černé B mě začínají lákat A to jsem chtěl další hodinky světlé Zdar, posílám Ti černé pro snadnější rozhodování
spiderer Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Tyhle cerne Superoceany jsou fakt pekny, rozhodne maji svoje kouzlo.. nebudte zli a prasknete nekdo cenu
safi Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Sakra, tak už je mají i na www. Už jsem si nechal zjistit cenu.. ach jo.. a cena je? nenapínej nás
Recommended Posts