Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A nechceš radši trošku zpomalit... být tu na fóru, hodně číst, prohlížet... udělat si v hlavě trošku jasno... na hodinky by se nemělo tolik spěchat...

Myslím, že pak mnohem snadněji a lépe vybereš co tě opravdu vezme za srdce...

I když kluci ti předhazujou samý lahůdky... Jen časem tady si sám vytříbíš tvůj vkus

Odesláno

A nechceš radši trošku zpomalit... být tu na fóru, hodně číst, prohlížet... udělat si v hlavě trošku jasno... na hodinky by se nemělo tolik spěchat...

.... a dopadne jak ja, ze hodinky vyberam aj rok pripadne dlhsie :)

Btw: ako si kupoval vlastne tie grahamy ? Ako si ich objavil, kde si ich kupil....?

Odesláno

Vybírat můžeš do nekonečna, ale dokud je nedáš na ruku tak nic nezjistíš. Jestli máš čas vyraž po hodinářstvích a vyzkoušej všechno co se Ti bude líbit. Pak di domů a na vybrané kousky nahoď znovu dotazy na fórum. A pak další kolečko atd, podle chuti a času. Ale to už jenom opakuju rady ostatních ...

Odesláno

Není vycházka kdy jdu kolem hodinářství a nezaseknu se ... :)

Ako a kde si kupoval vlastne tie grahamy ? Ako si ich objavil, kde si ich kupil....? Podel sa z cestou ktora ta priviedla az k tym hodinkam :)
Odesláno (upraveno)

Rovněž navrhuji vybírat z nabídky JLC (reverso, geophysics) nebo Blancpain - bude to však muset být s tím hecem a srdcem.... Arnoldy jsou ovšem výhradně pro fajnšmekry. Roládama nic nezkazíš, jen zapadneš. Jestli chceš klasický, avšak netradiční čtvercový pilotky, zkus třeba santos od cartier. Kdyby mi byla dlouhá chvíle, popatřil bych i na chopard, jestli nepřeskočí jiskra.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

vybírat oblekovky nebo slušnácký hodinky do cca 200.000 to musí bejt příjemný...)))

no já bych taky radil zkoušet na ruce .... třeba zenth, glashutte orig, jlc  .....

(podlě mě to bude zábavnější zkoušení a vybírání, než sáhnout po rolexkách)

já bych teda věděl hned))

post-22158-0-20159200-1417637000_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj chlapi , jsem tu , ale bohužel vůbec nestíhám ..... děkuju všem za typy , koukám,koukám a čím víc kouká tím víc v tom mám guláš a když už narazím na něco co by mne fakt oslovilo tak je to výrazně mimo můj rozpočet a možnosti :) ..... Rolexy a Omegy to určitě nebudou ty mne zatím nějak neoslovují , třeba jsem na to ještě nezralý a přijde to později , ale zatím se to nestalo .....  Celkem se mi líbí JLC , Zenith , Arnold , Perrelet , ale je to mnohem více .... nekoukám ani tak po značkách , protože to mi stejně nic moc neříká a nevím jakou váhu a kvalitu která značka má , ale vybírám prostě očima ...... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...