octaviakk007 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Na stranke watch-insider.com je informacia, ze OMEGA chysta oznamit 9. Decembra o 10:30 v Zeneve nieco prevratne. Doslova je napisane, ze to sposobi zemetrasenie v odvetvi. Ma niekto tusenie, co by to mohlo byt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 daj novy krabice a zdrazi o 30 pct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Vsadim botky ze smartwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 malo by to byt nieco na sposob sistem51 v high-end prevedeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 malo by to byt nieco na sposob sistem51 v high-end prevedeni. Není to tak trochu antagonismus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 29. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Vsadim botky ze smartwatch.Mne sa zda, ze Nick Hayek v nejakom interview smartwatch odmietol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Mne sa zda, ze Nick Hayek v nejakom interview smartwatch odmietol.Takze to vlastne mame oficialne potvrzene ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Revoluci v odvetvi by mohli zpusobit tim, ze by konecne taky zlevnili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 To je zas brouk do palice, jsem zvědavej, ale těm revlucím moc nevěřim, nejsem přesvědčen že až tak vždy vedou ku prospěchu věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 To je zas brouk do palice, jsem zvědavej, ale těm revlucím moc nevěřim, nejsem přesvědčen že až tak vždy vedou ku prospěchu věci.no..pokud je někdo právě u kormidla (omega)...většinou revluce nepřipravuje...ale tohle má být "zemětřesení" ..ne "revoluce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Revoluci v odvetvi by mohli zpusobit tim, ze by konecne taky zlevnili Moze to byt cokolvek, ale zlacnovanie to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Můj skromný tip: Antimagnetický chronograf - sloupcové kolo z křemíku, keramiky nebo podobného materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Můj skromný tip: Antimagnetický chronograf - sloupcové kolo z křemíku, keramiky nebo podobného materiálu. Tak to by změnilo všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Tak to by změnilo všechno.Lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Som veľmi zvedavý, čo to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 G.Kluny odchadza z pozicie ambasadora. Bude sa naplno venovat najkvalitnejsej kave. Nahradza ho Jamie Foxx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 (upraveno) G.Kluny odchadza z pozicie ambasadora. Bude sa naplno venovat najkvalitnejsej kave. Nahradza ho Jamie Foxx. Teaser v podobě DSOTM najednou dává smysl Upraveno 30. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 To jsem zvědav jak převratná novinka u Omegy to bude, každopádně mě to moc nepřekvapuje...a je vidět že se chce vyšvihnout co nejvíc on the TOP...což je fain. U této firmy se jednoduše vytrácí konzervatizmus a jde si svojí cestou myslím velmi dynamickou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Takže nová certifikace, doooobrý!http://www.watch-insider.com/reportages/live-from-geneva-from-the-press-conference-omega-announces-its-own-testing-procedure-for-the-entire-watch-guaranteed-by-metas/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se