marecenator Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 V 3. 12. 2014 v 10:59, siwi napsal: Tenhle příběh by stálo za to Konradovi poslat. Docela by mě zajímalo, jestli jinde ve světě má Damasko tolik pravověrců, kteří jsou ostatními taky považováni za sektu Musim sa poradit so Staresinom a ostatnimi bratmi, pribeh mame strukturovany vo worde, mozno by stalo za to ho nechat prelozit a odovzdat Velkemu Konradovi pri jarnej navsteve Damaskozvestcov v Konradoburghu.
Hasňa Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Absolutně skvělé fotky s perfektní podzimní náladou. Beskydy jsou země zaslíbená. Snad se mi povede se někdy zúčastnit takovéhle akce tohoto exkluzivního klubu. Kolik že Damasko dělá hodinek ročně? 2000?
marecenator Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Hasno mozem ta ubezpecit, ze sme ta niekolkokrat spominali a ja uz tak nejak v hlave nosim navrh na jarne stretnutie, pretoze dojmy z posledneho vikendu su poprbeli dobre!
Rodkopf Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Parádní reportáž! Normálně jsou sekty tajnůstářské, ale u Vás Konradovců se mi líbí ta otevřenost! Konradalejkum!
Radik Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Dokonalá reportáž, ženevské pruhy na kadiboudě jen dokazujou, že tenhle dekorativní prvek má mnohem hlubší historii a zřejmě to nebude v oboru hodinarstvi
jankoxxx Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 skoda ze sa mi z nich neuslo
marecenator Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 tak ked ty tiez stale drzis dietu, konecne si sa mohol najest!
wizard-ov Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Koukám samé dobré věci -pifečko, masénko, gořalička, Damasko, klobasečky, tlačenka...fajne počtení, dík.
PaloZV Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Janko ty si blazon - super napisane
jankoxxx Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Som rad, ze sa vam moje surealisticke podanie paci V 3. 12. 2014 v 22:14, marecenator napsal: tak ked ty tiez stale drzis dietu, konecne si sa mohol najest!Uz je po diete. Zacinam na sebe makat aby som do roka bezproblemov obul tie tvoje DK100 V 4. 12. 2014 v 7:57, PaloZV napsal: Janko ty si blazon - super napisaneNepopieram V 4. 12. 2014 v 8:57, Bedjasson napsal: ...a to tam 3 dny mlčel.ALe chod... To som sa este snazil
marecenator Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Janko: "D zraz by mohol byt celkom fajn aj ked ja som pomerne plachy chlapec a neviem ci by som zvladol tolko ludi naraz" ... sedel v kute pri peci a vydrzal 3 dni nehovorit a nejest, dokonca ani pivo nepil!...
lukin_ova Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Což takhle začít plánovat další sraz ? Sníh zatím v nedohlednu a udělat pořádnou víkendovou akci, by mohlo být fajn.Co ? Přidám jedno motivační foto. Pro případné zájemce podotýkám, že já ty hodinky viděl první a jsem s Jankem v podstatě dohodnut ....
obchodnik-o3 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 V 2. 12. 2014 v 15:56, Alda napsal: Na latrine jsem sedel po hodne dlouhe dobe. Zabudovany teplomer, zrejme nemecke vyroby, ukazoval -2°C. Doba stolice byla rekordnich cca +2s. Clovek si tech zenevskych pruhu ani neuzil. ha +2s, to ti mali vystavit COSC inak vyborny material
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 V 15. 12. 2014 v 22:00, lukin_ova napsal: Což takhle začít plánovat další sraz ? Sníh zatím v nedohlednu a udělat pořádnou víkendovou akci, by mohlo být fajn.Co ? Přidám jedno motivační foto. Pro případné zájemce podotýkám, že já ty hodinky viděl první a jsem s Jankem v podstatě dohodnut ....
marecenator Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 V 15. 12. 2014 v 22:00, lukin_ova napsal: Což takhle začít plánovat další sraz ? Sníh zatím v nedohlednu a udělat pořádnou víkendovou akci, by mohlo být fajn.Co ? Přidám jedno motivační foto. Pro případné zájemce podotýkám, že já ty hodinky viděl první a jsem s Jankem v podstatě dohodnut ....Sraz je potreba a v chronoshopu na tebe porad cekaji DK11 Hm a jo, ze bys je koupil jeste do srazu..!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se