tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Siwi: dik:), ja se nevzdam, to neni ma filosofie;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Čumim a blahopřeju!!! První na fóru. Hodinka vypadá fakt pěkně.není k čemu .... na tydle zbytečnosti nemám prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Aha... Tak ti teda neblahopřeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 To je správný přístup ! Nedám, sám mám málo ! Nj, ja som zil v naivnej predstave, ze maju malo strojcekov a cakaju len na ne. Tak, ze reku mi jedno prazdne puzdro rozoberu a lunetu poslu, uz ked im aj tak lezi nevyuzite na policke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 dnes telefon, z chronoshopu že jsem byl první na seznamu a hodinky mám již zaplacené ale dorazily jen 3 kousky, a kdy budou další nikdo neví jsou totálně vyprodaný, a výrobce je dává na příděl:-( ale výrobce jim dodal jen hodinky na gumě!!! měl jsem asi 1 minutu na rozmyšlenou, jestli je vemu nebo ne?? no tahy na hodinkách jsem nikdy moc nemusel, a čekal jsem už 6 týdnů. Tak jsem je vzal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 A10: tak gratuluji, jsem rad, ze jsi se dockal. Pak nahod dojmy, fota atd.Ja tuty cekam na tah, stejne mi nikdo nevolal, asi mne uz znaji. Tah, tah, tah a pak guma:), nic jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 jj, pokusím se pak něco nafotit a popsat nějaké dojmy. Vím, že tady budu křižován že jsem nepočkal na titanový tah, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 jj, pokusím se pak něco nafotit a popsat nějaké dojmy. Vím, že tady budu křižován že jsem nepočkal na titanový tah, ale...Nebudes, proc take, ze? Vyhovuje Ti guma, tak co? Ty jsi majitel a Ty platis;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Taky bych volil raději tah, ale guma není špatná. Hodnky se na ní určitě budou nosit dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 je na nich guma z oceánů ..... to napojení je takový .... jak to říct ? ...... diskutabilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 tano - na toptime.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 tano - na toptime.skJa Chronoshop, mam to tam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Gintr to začíná nějak flákat neboco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Gintr, spíš začíná víc a víc nestíhat:-) je mi jasný že je na nich guma o ocean 1, a to napojení je "velmi" podobné i u jiného výrobce:-) ale upřímně řečeno na to kašlu:-) protože stejné mám pocit, že ať steinhart vyrobý jakýkoliv model, tak se bude hledat podobnost s něčím:-)co už někdo udělal. Já hodinky na tahu nikdy nenosil, a stejně jsem plánoval že s koupím nějaký pěkný voděodolný řemen strapshopu. A prodat je můžu vždycky ne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Gintr, spíš začíná víc a víc nestíhat:-) je mi jasný že je na nich guma o ocean 1, a to napojení je "velmi" podobné i u jiného výrobce:-) ale upřímně řečeno na to kašlu:-) protože stejné mám pocit, že ať steinhart vyrobý jakýkoliv model, tak se bude hledat podobnost s něčím:-)co už někdo udělal. Já hodinky na tahu nikdy nenosil, a stejně jsem plánoval že s koupím nějaký pěkný voděodolný řemen strapshopu. A prodat je můžu vždycky ne:-)A co fotky chlape?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 ještě si musím, počkat kurýr je doveze v úterý:-)pak se pokusím něco nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 ještě si musím, počkat kurýr je doveze v úterý:-)pak se pokusím něco nafotit.Aha, rozumim;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Objevil jsem tohle nevím jestli to je nivinka nebo jen limitka ale nevypadají špatně.Hlavne ten strojek..http://www.steinhartwatches.de/de/ST10,921.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 jedna ze 111 limitkovejch rad, vyprodana tak minimalne pred rokem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Aha, rozumim;). A10: Kde jsou ty fota:)?. Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se