Panchart Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Spíš teoretizuju, budu se zbavovat dalšího kusu a nevim co dál. Ale proč by to byly vyhozený peníze? Navíc titanový 39 zatím vůbec nebudou.Taky jsem asi moh počkat a vzít 39ky. titan mi moc nebere, mě se ta váha ocele líbí. Ty vyhozený peníze jsem se asi splet, myslel jsem že jsi to sám někde napsal, tak se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Ocean 2 Premium jsou zpět i se svou safírovou lunetou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Originální a nejhezčí hodinky od štejnu. Takhe by to mělo vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Podarene kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Hele vy tri, vydeli jste je nazivo, kdyz jsou tak vyborny?Za me sice originalni mozna ale nejsou vubec pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Hele vy tri, vydeli jste je nazivo, kdyz jsou tak vyborny?Za me sice originalni mozna ale nejsou vubec pekne Viděl i vyzkoušel a jsou povedený a podle mě i hezký ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Ruiz.aw: tak ja jsem opacneho nazoru, ale to je jedno Datumovka-zverstvo ( spatna citelnost, krouzek okolo, jak okno do ponorky)Bila varianta, mdla, nevyraznaZnacek firmy, jeste pridat drackaKorunka, trochu priteplala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Tano - připojuji se k tvému hodnocení .Já je viděl v Chronoschopu a opravdu to není žádná paráda . Ale sto lidí, sto chutí, tak nechci nikoho zrazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Ruiz.aw: tak ja jsem opacneho nazoru, ale to je jedno Datumovka-zverstvo ( spatna citelnost, krouzek okolo, jak okno do ponorky)Bila varianta, mdla, nevyraznaZnacek firmy, jeste pridat drackaKorunka, trochu priteplala.Mě se ta datumovka společně s lumi znakem na strukturovaném cifenírníku a velmi povedenými plastickými indexi hodně líbí. Jen malá otázka, co znamená "priteplala"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Já Ti tady budu Tano trochu oponovat Mě osobně se líbí. Sám jsem kdysi nosil předchozí prémiovou verzi. Rozdílů mezi stávající klasickou a premium verzí je poměrně dost a právě ta premium to u mě vyhrává na plné čáře. Kulatá datumovka krásně koresponduje s logem na dvanáctce a zubatým okrajem lunety. Plastické indexy a luminiscenční logo jsou boží. Safírová luneta s luminiscencí posouvá hodinky zase o něco výš. Pro mě jsou O2 Premium důkazem, že i Günter umí udělat originální a pěkně vypadající potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 nech ich spravia v 39mm puzdre a je vystarane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 k tomu bych se taky přikláněl, nebo aspoň 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 El Nano: ja vim, ze jsi mel , spis si polozme otazku, proc je nemas? -ze koresponduje datumovka s logem na 12 je sice pekna vec, ale odecist datum s pootocenou ruce nelze.-proste ty hodinky maji papirove vse, max.vybava ale v realu skutek-utek Uz ale mlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 El Nano: ja vim, ze jsi mel , spis si polozme otazku, proc je nemas? -ze koresponduje datumovka s logem na 12 je sice pekna vec, ale odecist datum s pootocenou ruce nelze.-proste ty hodinky maji papirove vse, max.vybava ale v realu skutek-utek Uz ale mlcim Protože v nich byl Soprod a tudíž se vrátily do Německa. Tak si tu pazuchu prostě otočíš tak, aby datum přečíst šlo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 .... Tak si tu pazuchu prostě otočíš tak, aby datum přečíst šlo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Protože v nich byl Soprod a tudíž se vrátily do Německa. To byl problém vícero modelů od Štajnů, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 To byl problém vícero modelů od Štajnů, ne? Ano všechny Soprody se měnily za ETU 2892 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Štajny mám rád a tohle je zrovna to čemu já a jen já, říkám kolotoč. Bílej cifr je pro holky... můj názor, orámování datumovky... souhlasím s tanem, korunka je taková ... no buzíkovská.To co Gunter kopíruje , kopíruje dobře. To co vymyslí sám, je dost dada. Pro mě tedy.Takže se těším na vlákno co máte na ruce. Jelikož tyhle to určo rozsvítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Souhlas s Tanem - originální, ano...hezké? no..... Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale Gintr by se měl držet kopírek, to mu celkem jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Souhlas s Tanem - originální, ano...hezké? no..... Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale Gintr by se měl držet kopírek, to mu celkem jde. Souhlas s Tanem - originální, ano...hezké? no..... Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale Gintr by se měl držet kopírek, to mu celkem jde. Přesně. Kopírky nemaj chybu, vlastní invence ukazuje to, proč se za originál tak draze platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se