Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

-ze koresponduje datumovka s logem na 12 je sice pekna vec, ale odecist datum s pootocenou ruce nelze.

No hele, s pootočenou rukou nejde přečíst datum třeba na TH Monaco (zrovna to zkouším) a nikdy by mě nenapadlo, že by to měl být problém nebo bych ty hodinky kvůli tomu měl nějak zatracovat :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinu bodů těm hodinkám přihrává to, že to je tolikrát chtěný originální design ("Günther umí supr hodinky, kéž by udělal něco svýho)".

Nakolik jsou to body objektivní nebo jen obhajoba svébytného designu je na každém. Každej si musí upřímně říct, jestli to "ty jsou supr", není trochu umělý.

Nicméně jako protiváhu rolexím homážkám nic moc jinýho Günther udělat nemohl, než narvat do toho tak nějak všechno. Navíc to celkem doplňuje řadu jeho diverů. Má kopírky, drsný tritonky a leštěnky.

Datunku bych nedrbal, nikdy jsem si tu nevšim, že by se někdo opíral do datumky třeba UN.

Odkaz ke komentáři

Ja som ich mal kedysi dávno v ruke a okrem mohutného vzhľadu im nebolo veľmi čo vytknut. Je však pravda ze na fotkách vyzerajú lepšie ako v skutočnosti. Odhliadnuc od individuálneho vkusu každého súdruha, myslím ze toto je presne ten typ hodiniek, ktorý doma dlho nevydrží. Mat na ne ruku tak ich pár týždňov ci mesiacov po nosím a posúvam dalej

Odkaz ke komentáři

No nevím.  Ta šedá více navozovala dojem toho v. vintage.  

Zrovna tohle je taková ta  kosmetika.  Chci víc.  Tohle nebude ta pecka napřesrok.

Odkaz ke komentáři

A máte to tady.. 47 v titanu s centrální vteřinovkou A i B mustr.. Ale ta cena mi teda přijde zu viel.. https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-a-muster-zentralsekunde.html
https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-b-muster-zentralsekunde.html

Upraveno uživatelem Jenkiz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...