Panchart Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Běžně to nepíšu, ale tenhle model se mi hodně nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 sto lidí, sto chutí a o hodinkách to platí dvojnásob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 To ano, taky nepíšu že jsou ošklivý, ale jen že se mi hodně nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 -ze koresponduje datumovka s logem na 12 je sice pekna vec, ale odecist datum s pootocenou ruce nelze. No hele, s pootočenou rukou nejde přečíst datum třeba na TH Monaco (zrovna to zkouším) a nikdy by mě nenapadlo, že by to měl být problém nebo bych ty hodinky kvůli tomu měl nějak zatracovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Většinu bodů těm hodinkám přihrává to, že to je tolikrát chtěný originální design ("Günther umí supr hodinky, kéž by udělal něco svýho)".Nakolik jsou to body objektivní nebo jen obhajoba svébytného designu je na každém. Každej si musí upřímně říct, jestli to "ty jsou supr", není trochu umělý. Nicméně jako protiváhu rolexím homážkám nic moc jinýho Günther udělat nemohl, než narvat do toho tak nějak všechno. Navíc to celkem doplňuje řadu jeho diverů. Má kopírky, drsný tritonky a leštěnky. Datunku bych nedrbal, nikdy jsem si tu nevšim, že by se někdo opíral do datumky třeba UN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Zrovna verze 500 kopírkou není a řekl bych, že se povedla. A i původní O2 nebyly tak špatné, samozřejmě když se nebere v potaz strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 V konceptu přeci je kopírkou... V konceptu potápěčských hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Ja som ich mal kedysi dávno v ruke a okrem mohutného vzhľadu im nebolo veľmi čo vytknut. Je však pravda ze na fotkách vyzerajú lepšie ako v skutočnosti. Odhliadnuc od individuálneho vkusu každého súdruha, myslím ze toto je presne ten typ hodiniek, ktorý doma dlho nevydrží. Mat na ne ruku tak ich pár týždňov ci mesiacov po nosím a posúvam dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Kdo by měl zájem, tak na gnomonu je limitka Nav-B uhr bez loga na cifru a s původní diamantovou korunkou (bohužel ale jen ve 47)http://www.gnomonwatches.com/watches/steinhart-watches/nav-b-uhr-47mm-automatic-gnomon-exclusive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ví někdo něco bližšího? Inhouse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Jen doufám že to nebude nějaký nevkusný skeleton. Jako inhaus. To se mi nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 já nic nevím, ale vypadá to na unitas s centrální vteřinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 V tom případě by to pak dost oživilo pilotní sekci. Sám mám Laco, ale ta eta už netiká. Je to fofrklacek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Tak už jsou i OVM zase v černé verzi.. Podle mě je to od steinu rozumný krok nahradit šedou verzi zase černou https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/ocean-vintage-military-new.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 No nevím. Ta šedá více navozovala dojem toho v. vintage. Zrovna tohle je taková ta kosmetika. Chci víc. Tohle nebude ta pecka napřesrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Já si právě OVM koupil kvůli tomu šedému cifru, nejspíš otázka vkusu. Černých cifrů je mraky, šedých s krásnými béžovými indexy je kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 já nic nevím, ale vypadá to na unitas s centrální vteřinovkou ano, měly by to být pilotky s ručním nátahem a centrální vteřinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Tak áčko mám laco, no a béčko bych si i uměl představit v 47 od steinu.Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Já sem třeba tu šedou kousnout nedokázal.. Na světle mi přišla moc "vyblitá", ale je to určitě o vkusu každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) A máte to tady.. 47 v titanu s centrální vteřinovkou A i B mustr.. Ale ta cena mi teda přijde zu viel.. https://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-a-muster-zentralsekunde.htmlhttps://www.steinhartwatches.de/en/premium-line/nav-b-uhr-47-titan-b-muster-zentralsekunde.html Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se