Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele Kamile to by šlo... fajná blbina na doplnění. Minule jsem bral bráchovi kameru do auta - to ho potěšilo. Manželka chce tento rok jakýsi multifunkční elektrický hrnec (musím nastudovat), holky klasika -LPS, Lego, knížky. 

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Loni jsem navrhoval manželce, že bychom si mohli dát dárky vhodné pro naše hobby. Takže já bych dostal doutníky, pár lahví dobrého rumu, knihy, nějaké filmy a třeba novou squashovou raketu a na oplátku bych ženě pořídil hrnec, pánev, švédskou utěrku, prachovku, houbičku na nádobí a mopovací soupravu. Podle mě to byl dobrý nápad, ale u nás nebyl přijatý. Tak jsme si ty věci nakonec museli koupit každý sám.

Odesláno

Když tady píšeš o těch doutnících,tak mě napadlo pro kamaráda pouzdro /transportní/ dřevěné na 4ks /podobné jsou i kožené/,ale nevím kde to sehnat.Někde jsem jej viděl,ale nemůžu to najít.Je to takový ten futrál,kde je zvrchu vložíš.

Odesláno

ja mam nejake tie tablety pre deti,  pre holku mam tangle teezer, notebook, kabelku guess, buducej svokre sme kupili sporak a k nemu sme dostali ako darcek nejaky krajac na zeleninu od moulinexu. Priatelka mi kupila mac mini. 

Zvysne darceky nakupim po vianociach . Na slovensko sa dostanem az niekedy na jar, tak aspon usetrim, resp kupim toho viac vo vypredaji. 

Odesláno

Paní u které bydlím chce kulmu co viděla v reklamě 4beauty nebo co to je za bazmek.
A kávovar.

Ten si asi jí koupím :) zatím mě žádné kapsle nepřesvědčily, a zkoušel jsem všechny a zase
jsem všechny rozdal dále (i Nespresso, sorry, ale no flame). Jsem rozmlsanej, v kanclu mám

Jura Impressa J9. Velmi dobré, spíš teda výborné, ostatně ze Švýcarska jak jinak :)
to bych se ale opět pěkně prohnul, vypadá to na Saeco Royal Professional, to náhodou umí
neskutečně dobrou kávu, dokonce bych řekl že i krapet lepší než uvedená Jura.

Odesláno

Nevím sice co žena očekává, ale dostane tohle. Chlapec dostane boxovací pytel a holka kuchařku.

za dvanáct litrů bych pořídil robotickej vysavač Roomba 780... měl jsem to pújčený a má to něco dosebe...ruční s nula nula výkonem a nulu nula košem proč?

Odesláno

za dvanáct litrů bych pořídil robotickej vysavač Roomba 780... měl jsem to pújčený a má to něco dosebe...ruční s nula nula výkonem a nulu nula košem proč?

Přečti si o vysavačích Dyson něco víc. Kromě toho netuším jak se dá s robotickým vysavačem vysávat např, prach v autě nebo v poličkách,

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

este ma napadlo - celorocne vstupne do SPA alebo fitko, masage a pod?

Odesláno

Dobrý nápad, ale aby pak dárce neslyšel něco ve smyslu: "..si jako myslíš, že jsem tlustá/tlustý, že jsi mi koupil permici do fitka...?". Tak bych to ještě zvážil s ohledem na  postavu a hlavně povahu :-) obdarované/obdarovaného. SPA a masáže jsou myslím takové neutrální.

Odesláno

Roombu máme taky několik let doma a leží v kumbále. Furt se motala do koberců nebo se zasekla mezi nohy nábytku apod. Hlavně ty kusové koberce jsou pro ní problém. Navíc nám nevjela pod skříňky, které měli menší světlost, než Roomba výšku. Znovu bych jí nekoupil. Možná dobrý do velkých prostor bez nábytku a kusových koberců (pro takovou tělocvičnu je to dle mého názoru ideální :-). U nás doma jsem musel vždy odklidit koberce, dát židle na stůl a pak ještě ručně uklidit pod skříňkami. To už rovnou mohu uklidit sám a nečekat, až to Roomba za hodinu nějak prošmejdí a pak ji přendat do další místnost a další, atd..Už bych jí nekoupil a to jsem příznivec technických vychytávek udělátek všeho druhu.

Odesláno

Nic ve zlém, ale to muselo být překvapení :-D

Navíc nám nevjela pod skříňky, které měli menší světlost, než Roomba výšku.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

FraK - to moze byt take jemne naznacenie, ze to fitko by pomohlo - to by zeny mali zvladnut.

ja som teraz dostal 20 vstupov do Aqua Palace ale radsej by som chcel permicu, snad este nejake dostaneme do redakcie.

vysavac mam celkom sikovny, tatarskeho povodu, ale ma dost velku spotrebu

Odesláno

ja dostat pod stromcek vysavac, nech uz je akykolvek hi-tech, tak nim darcu ovalim v tom lepsom pripade po gebuli... :evil:

a chcela by som poznat nazor muzov..potesil by vas darcek, ktory by ste si museli vypacit? taketo nieco? http://manboxeo.cz/

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Fery - jasne, ze sa musime potesit cely rok, ale tak to uz je taka tradicia, ze prave tie vianocne darceky mame este z detstva zafixovane....

Helle - jasne, ze ten vysavac je len ako dalsi balicek hned za tym vysnivanim. To asi nemysleli ako hlavny darcek!?

kazdy spravny partner by uz mal vytusit, ze po com jej srdiacko plieska...  

Odesláno

Fery - jasne, ze sa musime potesit cely rok, ale tak to uz je taka tradicia, ze prave tie vianocne darceky mame este z detstva zafixovane....

Helle - jasne, ze ten vysavac je len ako dalsi balicek hned za tym vysnivanim. To asi nemysleli ako hlavny darcek!?

kazdy spravny partner by uz mal vytusit, ze po com jej srdiacko plieska...

ja tim nemyslel ze zi doktor povoli viagru aby ti houpnul a mohl si tatrance vybilit jeskynku.

Odesláno

Začínám kupovat, ale pro sebe :-)

Teď je akce v bazénu Lagoon v Praze - Letňanech - permice na 30 vstupů za cenu 20, tj. jeden za cca 75Kč. 1 vstup - 2,5h, platí pro celý rok 2015. Akce je cca do konce roku, berou i flexi passy.

Taktéž je u nich akce na saunu a fitko.

FraK - to moze byt take jemne naznacenie, ze to fitko by pomohlo - to by zeny mali zvladnut.
ja som teraz dostal 20 vstupov do Aqua Palace ale radsej by som chcel permicu, snad este nejake dostaneme do redakcie.

vysavac mam celkom sikovny, tatarskeho povodu, ale ma dost velku spotrebu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...