Návštěvník Snow Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 SIHH 2015 - Cartier Rotonde Astrotourbillon Skeleton 9461 MC zdroj - http://blog.perpetuelle.com/watches/introducing-the-cartier-rotonde-astrotourbillon-skeleton-9461-mc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Cartier mě tentokrát nutí smeknout před jejich turbo skeletonem, což dělám nerad, ale nemám na výběr. Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Brutalni krasa...akorat si pod to musis oholit ruku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 To je nářez! Cartier už je prostě HH, o tom žádná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Tak on byl asi vždycky HH, ale taky je na jeho hodinkách vidět, že to je hlavně šperkařská firma, což je v tomto případě patrné např. i z takového detailu, jako jsou kamínky na korunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) No, nevím. Firma bez vlastních kalibru nemůže být HH. Podle mě. A Cartier své strojky moc nevyvíjel. a to se razantně změnilo až v posledních pěti letech. Až jejich inhauzní turba a podobné lahůdky je dostaly do nejvyšších pater. Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 to je boží, jak turbo obíhá místo vteřinovky https://www.youtube.com/watch?v=A-8ZL__C53g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Opravdu velice povedené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 kazdy takyto post ma len utvrdzuje v tom, ze s nakupom hodiniek tejto znacky budem spokojny. Co je dobre i zle zaroven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Ty neskeletizovné, co sem dal pebe, se mi ale líbí vice, musím říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azraelsk Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 tak to je cisty minimalizmus..paradicka. v kombinacii s tym bielim zlatom absolutne top. uchvatne, ale zaroven aj decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Nádhera !! Přijatelný nesoulad mezi odstrojeným nezdobeným strojkem a kašpárkovou (articistní chcete-li) korunkou celku prospívá a přispívá k osobitosti Cartierova pojetí skeletonu, tedy opravdu, ale opravdu žádný minimalismus. Za to z rubu mne už nepřijatelně ruší mišmaš fontů, detail, ale na téhle úrovni vypadá zbytečně odfláknutý. Co mě ale uchvátilo, je ten strojek samotný bez pouzdra - ty by byly famózní nástěnné hodiny !! Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se