Marcus Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Z celého srdce gratuluju. Poslední dobou mám prakticky ke všemu od JLC nekritický obdiv.
Libunda Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tohle bylo dilema, ale rychle mě přešlo :-) A než se IWC prodají, tak to u mě vypadá takhle nějak :
gougy Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 A než se IWC prodají, tak to u mě vypadá takhle nějak :To už je pomalu na registraci do nějakého zájmového fóra Velmi hezké.
Libunda Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Byl jsem vyzvedávat syna ve školce, samozřejmě nový hodinky na ruce a přistihl jsem sepři prochácze městem, jak mám ruce v kapsách a usmívám se :-) Nikdo neví proč, ale ten vnitřní pocit je báječnej :-) Doufám, že nikoho neurazím, když napíšu, že mě mrzí nevraživost vůči bývalému členovi " Kibi", protože bych rád pěkný fotky a já na to nemám oko :-/ Edit: jinak 4 ks hodinek z fotky nosí řemeny mistra Šímy. Nechť to dělá Ondrovi reklamu zdarma. Edit II: gougy, nepojedeš okolo?? Už dlouho jsme neměl led za krkem :-) Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Libunda
Pasi Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Moc hezké. To se to potom usmívá, jen aby si pak okolí nemyslelo, že máš třeba nějakou milenku :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Gratuluji k pěkným JLC. Co je, dle mého, trochu škoda, je ta velikost. 36 až 38mm by, také vzhledem k velikosti strojku a typu hodinek, vypadalo lépe. Zvětšování je ale obecný trend většiny výrobců, s tím se nic nenadělá.
Libunda Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 dlubix: čoveče, já jsem maximálně spokojený, bežně nosím hodinky 45 - 48, ale taky Vintage Londžíny 33,takže cokoliv kolem 40 mi přijde akorát a myslím, že mě i sednou.
Návštěvník dlubix Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Sednou Ti, o tom žádná :-) Mluvím o obecných trendech a zvětšování bez důvodu, které se mě, a to klidně jen mě, nelíbí.
Zeppelin Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Velká gratulace, tohle už je opravdu vysoká hodinařina...... nádhera Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Zeppelin
LovecK Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tohle bylo dilema, ale rychle mě přešlo :-) 2014-12-08 18.22.12.jpg A než se IWC prodají, tak to u mě vypadá takhle nějak : 2014-12-08 18.22.40.jpgNo, napred jsem dle prvni fotky chtel napsat, ze bych jako nechal oboje! A pak jsem videl fotku s krabickou a muzu s klidem napsat, at je pustis... fesne hodinky a vlastne i cela kolekce!
Libunda Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Díky chlapi, ani nevíte, co mi to dělá s egem :-)
StanoBare Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Nebudú tvoje fotky o chlp lepšie ako dotyčný z timelounge? . Ale nie, máš nádherný kus a pri trochu lepších záberoch vyniknú ešte viac. Veľmi, veľmi by si potešil recenziou, nech tu máme čo čítať a slintať. Gratulujem k úspešnému nákupu!
bandicoot Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 K JLC snad ani není co dodat.Navíc měsíční fáze, pecka...
Libunda Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Víte co je na těchto hodinkách super??Sedíte na baru se skvělým pocitem, že máte něco supera lidi kolem vás, kteří mají na ruce JVD to vůbec netuší. Skvělej pocit.
martigen Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 ááá! přesně na tyhle už tak rok slintám, že si je doufám jako jednou snad... gratulace!
Bagetos Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Krásný , taky jsem po nich pošilhával ....
Rodkopf Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Víte co je na těchto hodinkách super??Sedíte na baru se skvělým pocitem, že máte něco supera lidi kolem vás, kteří mají na ruce JVD to vůbec netuší. Gratulace k opravdu parádním JLC, na fóru je ( přiznaných ) kousků od této značky po hříchu málo! Opravdu se mi líbí kombinace těch komplikací, taky se přimlouvám za recenzi a trošku lepší fotky - i zadní strany. A pocit super, kor když je pak jednou fakt někdo pozná a pochválí - prostě fajnšmekřina.
Locky Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Hodně velká paráda! Super hodinky, které jsou (minimálně) v ČR dost neokoukané!
Kid_A Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 tohle je hodne vysoká liga. blahopreju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se