Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Pořád čekám na ten slíbený vyprodej nato ... Nějaký s oranžovým prvkem by se mi moc moc hodil... Ale jak se znám tak to zase prosvihnu :-DVyber si jeden z těhle tří a pošli mi do SZ adresu. Nebo býváš občas v Praze?
mAra_ Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Sz odeslána a první nato má snad nového majitele :-) Díky moc :-)
reborn Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Ja som dosiahol vrchol s tymto a som maximalne spokojny. Je to presne, nema to kazdy, super to svieti, je to seiko, ma to tunakoidny case, stalo to par supov. Mam ich v krabicke a nosim steinharty. sawtoothblue.jpgPoor man's blue yachtmaster. A bez kyklopa :-) Líbí se mi ten cifr.
5etter Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 juicy Teda ty u tebe dostanou pokouřit! To je furt v kamení, v kafi, v mlíku, v džusu...
pebe Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 já jsem k nim tak šetrný, že to na nich není vidět ještě mám jeden nápad, ale to už se nechce ani mě
petr_cha Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 juicy Ja ani nevim, jestli se mi to libi... Teda vypada to hezky, ale vzdyt to jsou paneboze hodinky ! :-))
pebe Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Ja ani nevim, jestli se mi to libi... Teda vypada to hezky, ale vzdyt to jsou paneboze hodinky ! :-)) Počítám, že zatím nebyly v ničem horším, než jak je popisována mořská voda ve vlákně o prázdninových hodinkách. Takže jsem v klidu, hodinky jsem omyl a vymydlil a voní
vrcan Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Počítám, že zatím nebyly v ničem horším, než jak je popisována mořská voda ve vlákně o prázdninových hodinkách. Takže jsem v klidu, hodinky jsem omyl a vymydlil a voní pokial vonaju, a nemyslis to len obrazne, tak to je zle, mydlo niekde ostalo :-)
pebe Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 pokial vonaju, a nemyslis to len obrazne, tak to je zle, mydlo niekde ostalo :-) myslím to obrazně
blackhead Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Pekny svetrik ... A GS taky samozrejme! ..
People Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) .. Seniorovatíš. Upraveno 16. června 2015 uživatelem People
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se