Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem dostal kouzelnou sms od Viktora.žádný shoj Romane, jak se máš? Co rodina? Lakonicka sms "chci tvoje GS"..:D. A ani se mu nedivim. A Viktore, chyba není na tvém monitoru, opravdu k nim mám kostkovanou košili :D :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Na ruce teda zrovna nejsou, protože si musím nechat zkrátit tah, ale doma jsou a ještě teplé z poštovní dodávky! Moje první Seiko hodinky vůbec

Paradni pepsi, uzivej a gratuluji. Mas zmenu avataru?

Odesláno

Na ruce teda zrovna nejsou, protože si musím nechat zkrátit tah, ale doma jsou a ještě teplé z poštovní dodávky! Moje první Seiko hodinky vůbec 

A dojmy? Měl jsem je dva týdny a celkem zklamání. Za mě nejpřeceněnější hodinky na fóru.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

tohle, včera to přišlo, foto z rozbalování.... bylo to +1,  :notworthy:

**

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Paradni pepsi, uzivej a gratuluji. Mas zmenu avataru?

Díky! Avatar jsem si změnil ze šumavských povidláčků (trapárna) na našeho kocoura  :)

Bohužel jsou mi jak došly velké a teď jsem si doma ověřil, že asi ještě nejsem takový hodinář jak jsem si myslel. Mám jen vystěžejkovač (s vypichovátkem na druhém konci) a nezvládnul jsem s tím zkrátit to chrastítko. Teda mikroregulaci jo (sice mi vystřelila po pokoji ta stěžejka ze spony, jestli se tomu teda taky říká stěžejka na druhém konci..) a kdybych tu mikro nechal na co možná nejvíc to jde zkrátit, byly by mi akorát. Jenom je to asi spíš na doladění a na primární zkrácení je vyndání článků a to mi nejde. S tou mikroregulací naplno mi pak ta spona tak debilně trčela od toho tahu na konci tak jsem to zas vrátil. Musím to někam odnýst takže je mám spíš v ruce než na ruce  :rolleyes:

A dojmy? Měl jsem je dva týdny a celkem zklamání. Za mě nejpřeceněnější hodinky na fóru.

No mám je asi půl hodiny. Popravdě já jsem zatím docela nadšený, naživo jsou ještě lepší než z fotek. Ten tah je teda docela bída ale to jsem věděl. Hodinky jako takové mi přijdou fajn. Už jsem si teda odzkoušel tu jejich debilní korunku a je pravda, že jsem to zašrouboval opatrně asi napotřetí, ale už asi vím jak na to... na přesnost a tak jsem zvědavej časem. Jinak já je pořídil víceméně hlavně na léto a k vodě, jak mi přirostou k srdci uvidím a možná je pak pošlu dál...

Odesláno (upraveno)

Když tu tak čtu to masové pořizování 007/009 jakoze na leto, tak se zacinam těšit na podzim až nějaké jeté od někoho poridim :-) Opravte me jestli se mýlím,ale Taková masová vlna s jejich pořizováním tu loni nebyla, ne?

A ne, nebudu si je pořizovat teď. Na léto jsem vybaven oranz 7002 ;-)

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

No mám je asi půl hodiny. Popravdě já jsem zatím docela nadšený, naživo jsou ještě lepší než z fotek. Ten tah je teda docela bída ale to jsem věděl. Hodinky jako takové mi přijdou fajn. Už jsem si teda odzkoušel tu jejich debilní korunku a je pravda, že jsem to zašrouboval opatrně asi napotřetí, ale už asi vím jak na to... na přesnost a tak jsem zvědavej časem. Jinak já je pořídil víceméně hlavně na léto a k vodě, jak mi přirostou k srdci uvidím a možná je pak pošlu dál...

Mně se právě moc líbily na fotkách, jsou to velice fotogenické hodinky. Ale pak když jsem je donesl domů, tak trochu zklamání. Tah ještě celkem ujde, ale spona je děs. Navíc Seiko stěžejky se špatně sundavají, ale zas vydrží. Jak píšeš, korunka se viklá, závit nic moc. Tvar pouzdra odsuzuje nositele k nepohodlí. Připadal jsem si s nima, jako bych měl na ruce sud. Tvar lunety způsobí šrámy na nejedněch futrech. A strašně mě vytáčel lumibod na konci vteřinovky.

Když to vemu kolem a kolem, tak pětky nebo Raye mi udělaly větší radost.

Ale jsou to ikonické retro potápky, na fotky se vždy rád podívám :)

Odesláno

Na fotkách a naživo vypadají jinak, to je pravda. A fotogenické jsou velice, ale mě se líbí i naživo a jak jsem se bál že to pouzdro bude na nošení veliké na mojí 18 cm ruce, tak mi přijdou akorát. Ale jsou vysoké celkem.

Jinak musím říct, že když jsem přenastavoval čas a datum, jak byla vytažená ta korunka, schválně jsem s ní zkusil zaštěrchat ze strany na stranu abych viděl jestli se viklá (v nějakém vlákně se to tu řešilo, dotyčný nahrával i videoukázku) a musím říct že ty moje to vůbec nedělají...až jsem z toho nervózní neb všichni se v tom vlákně shodli, že jim se viklá  :huh:

Mě se Ray nebo Mako od Orientu nelíbí, protože mi tam vadí ten čudlík na štelování data, bez toho by to byly tak fajn potápky. Proto jsem v těchto entry level vodách Orienty rovnou zařízl. Líbily by se mi až ty vyšší řady a to už bylo mimo rozpočet.

Sám jsem na ty SKX zvědavej a jak se s nima zžiju  ;)

Odesláno

Ja mel ty SKX 009 na ruce, nehral jsem si teda s korunkou, na rovinu. Za mne muzu rict, ze jsou to paradni hodinky a na me ruce 19-19,5 sedely uzasne. Je fakt, ze pusobi vyssim dojmem, nez Monstra, ze jsem na vysku hodne ale hodne haklivej . V tomto pripade jsem to nejak rusive nepocitoval. Dle mne imho skvele hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...