jovani Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Moje uplne prvni Seiko vubec ... aky modell?
jhonzatko Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Jestli se nepletu, mely by to byt Seiko 5 SKZ253. Ted jsou na gume, mam k nim jeste netknuty ocelovy tah, se kterymi pak maji vypadat nejak takhle (neni moje fotka). Upraveno 26. června 2015 uživatelem jhonzatko
ABCDE Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 furt military 20150625_190625.jpg Odesláno z mého LG-H440n pomocí Tapatalk Přestaň už sem prosím tě dávat fotky těch 5ek...... Jinak si je fakt budu muset objednat
Marcus Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Přestaň už sem prosím tě dávat fotky těch 5ek...... Jinak si je fakt budu muset objednat Dnes jim asi končí služba, tak budeš mít klid. Ale objednat je můžeš i tak. Někde jsem tu četl, že řada SNZG končí, takže máš asi poslední možnost.Ale ty nové modely 5 se mi taky moc libí, nejednou jsem byl a budu v pokušení....
ABCDE Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Dnes jim asi končí služba, tak budeš mít klid. Ale objednat je můžeš i tak. Někde jsem tu četl, že řada SNZG končí, takže máš asi poslední možnost.Ale ty nové modely 5 se mi taky moc libí, nejednou jsem byl a budu v pokušení.... Tím že končí, mě chceš jen vyhecovat ne Kde sis je kupoval?
Marcus Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tím že končí, mě chceš jen vyhecovat ne Kde sis je kupoval?Jsou to mé první automaty po vstupu do tady toho blázince, takže jsem si je poctivě koupil u AD v ČR, konkrétně Hodinářství Strnad - Brno.
ABCDE Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Díky za info. Zkusím si počkat, jestli se neobjeví v prodejním sekci Jsou to mé první automaty po vstupu do tady toho blázince, takže jsem si je poctivě koupil u AD v ČR, konkrétně Hodinářství Strnad - Brno.
mlsoun1 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Vlastně jiné Seika nemám.Si říkám,jestli si mám nějaké koupit.Ale jaké?Když jsou všechny tak pěkné
3RYCK Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Díky za info. Zkusím si počkat, jestli se neobjeví v prodejním sekci Tak aj ja ťa trošku budem provokovať
ABCDE Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tak aj ja ťa trošku budem provokovať Super, děkuji pánové.....
People Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Moje uplne prvni Seiko vubec ... Tolko krasnych Seiko hodiniek na svete a ty si vyberies toto. Prajem viac stastia pri vybere druheho kusu.
jhonzatko Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Neuděláš nic, mně se prostě líbí Další v merku jsou Black Samurai Titanium ... Sent from my iPhone using Tapatalk
vraby Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tolko krasnych Seiko hodiniek na svete a ty si vyberies toto. Prajem viac stastia pri vybere druheho kusu. Ty máš dost kluku. Vybral dobře,těžko sehnatelné Seika se shroudem. Jejich cena leze stále nehoru. Každému se snad líbí něco jiného a ty tady vždy zaperlíš,hlavně tvůj výběr je bezvadný. :-)
mAra_ Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Nenech se rozhodit, o piplovi se ví, že nemá dobrý vkus ;-) Jinak já dnes takhle- chystam se na firemní mecheche...
People Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Mate pravdu, presvedcili ste ma. Su to najkrajsie seika. Nepostrehol som to na prvy pohlad.
People Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 ja nie, predsa Instant. Nepoznas miestnu seiko hierarchiu?
instant Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 People do toho ma netahaj. Ofrfles novacikovi nove Seika, a ked ti ide prvy okoloiduci (a ze si vies vybrat) zrovnat fazonu, ohanas sa tu instantom. Len si to pekne vyzer cele az do konca, aj s kompotom.
villain83 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Piple,ty kluku usatej,o tvym vkusu si myslim svoje,ale nasirat se do nekoho,kdo si koupi prvni hodinky,ti pripada v cajku?Bud si hrajes na Sherlocka,nebo krale vkusu.Nejde ti ani jedno,ani druhy.Dej si radsi kofolu a bud v klidu. Upraveno 26. června 2015 uživatelem villain83
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se