Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli se nepletu, mely by to byt Seiko 5 SKZ253. Ted jsou na gume, mam k nim jeste netknuty ocelovy tah, se kterymi pak maji vypadat nejak takhle (neni moje fotka).

post-26160-0-61041200-1435312122_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jhonzatko
Odesláno

Přestaň už sem prosím tě dávat fotky těch 5ek......  Jinak si je fakt budu muset objednat  :frusty:

Dnes jim asi končí služba, tak budeš mít klid. Ale objednat je můžeš i tak. :lol2:

Někde jsem tu četl, že řada SNZG končí, takže máš asi poslední možnost.

Ale ty nové modely 5 se mi taky moc libí, nejednou jsem byl a budu v pokušení....

Odesláno

Dnes jim asi končí služba, tak budeš mít klid. Ale objednat je můžeš i tak. :lol2:

Někde jsem tu četl, že řada SNZG končí, takže máš asi poslední možnost.

Ale ty nové modely 5 se mi taky moc libí, nejednou jsem byl a budu v pokušení....

Tím že končí, mě chceš jen vyhecovat ne :D Kde sis je kupoval?

Odesláno

Tím že končí, mě chceš jen vyhecovat ne :D Kde sis je kupoval?

Jsou to mé první automaty po vstupu do tady toho blázince, takže jsem si je poctivě koupil u AD v ČR, konkrétně Hodinářství Strnad - Brno.

Odesláno

Díky za info. Zkusím si počkat, jestli se neobjeví v prodejním sekci :)

Jsou to mé první automaty po vstupu do tady toho blázince, takže jsem si je poctivě koupil u AD v ČR, konkrétně Hodinářství Strnad - Brno.

Odesláno

Tolko krasnych Seiko hodiniek na svete a ty si vyberies toto.  :suicide_anim:

Prajem viac stastia pri vybere druheho kusu.  

Ty máš dost kluku. Vybral dobře,těžko sehnatelné Seika se shroudem. Jejich cena leze stále nehoru.

Každému se snad líbí něco jiného a ty tady vždy zaperlíš,hlavně tvůj výběr je bezvadný. :-)

Odesláno

People do toho ma netahaj. Ofrfles novacikovi nove Seika, a ked ti ide prvy okoloiduci (a ze si vies vybrat) zrovnat fazonu, ohanas sa tu instantom. Len si to pekne vyzer cele az do konca, aj s kompotom.

Odesláno (upraveno)

Piple,ty kluku usatej,o tvym vkusu si myslim svoje,ale nasirat se do nekoho,kdo si koupi prvni hodinky,ti pripada v cajku?Bud si hrajes na Sherlocka,nebo krale vkusu.Nejde ti ani jedno,ani druhy.Dej si radsi kofolu a bud v klidu.

Upraveno uživatelem villain83

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...