radouz Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Jedná pracovní. Dovolil jsem si decentní aranžmá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Ještě se ta bílá peřina drží, ale dlouho už nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Kamarád do deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Novej přírustek - small military. Vždycky se mi tyhle základní pětky líbily, ale bál jsem se velikosti. Pravdou je, že jsem z nich velice nadšen. Základní řemen teda stojí za prd, ale na kožce perfektní. Měl jsem i jejich větší sourozence SNZG13, které jsou zde velice populární, ale ty mi tolik nesedly. Tyhle jsou prostě super, malé pouzdro v broušené úpravě se snad jinde nedá sehnat. Lumi je tradičně slušná a strojovna spolehlivá. Mini korunka nepřekáží, ale špatně se s ní manipuluje. Kéž by se výrobci vykašlali na přerostlé hodinky pro obry, chce to víc pohodlných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 To byly moje první Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Novej přírustek - small military. Vždycky se mi tyhle základní pětky líbily, ale bál jsem se velikosti. Pravdou je, že jsem z nich velice nadšen. Základní řemen teda stojí za prd, ale na kožce perfektní. Měl jsem i jejich větší sourozence SNZG13, které jsou zde velice populární, ale ty mi tolik nesedly. Tyhle jsou prostě super, malé pouzdro v broušené úpravě se snad jinde nedá sehnat. Lumi je tradičně slušná a strojovna spolehlivá. Mini korunka nepřekáží, ale špatně se s ní manipuluje. Kéž by se výrobci vykašlali na přerostlé hodinky pro obry, chce to víc pohodlných hodinek. wp_20160125_13_08_33_pro (2).jpgGratuluju. Tyto se mi vždycky moc líbily. Jsou to snad nejvíc military ze všech Seiko, aspoň na mě tak působí. Nevím jestli to dělá jen ta vteřinovka, nebo ten celkový retro styl, ale úplně si je přestavuju na ruce nějakého oficíra v zákopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Taky gratuluju, tyhle se mi dycky líbily víc jak ty větší SNZG13. Mají takový vyváženější cifr bez nesmyslů jako je ta vnitří luneta atd. Navíc ručičky sahají až k indexum což je taky lepší... Plánuju je koupit klukovi až půjde v září do školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Novej přírustek - small military. Vždycky se mi tyhle základní pětky líbily, ale bál jsem se velikosti. Pravdou je, že jsem z nich velice nadšen. Základní řemen teda stojí za prd, ale na kožce perfektní. Měl jsem i jejich větší sourozence SNZG13, které jsou zde velice populární, ale ty mi tolik nesedly. Tyhle jsou prostě super, malé pouzdro v broušené úpravě se snad jinde nedá sehnat. Lumi je tradičně slušná a strojovna spolehlivá. Mini korunka nepřekáží, ale špatně se s ní manipuluje. Kéž by se výrobci vykašlali na přerostlé hodinky pro obry, chce to víc pohodlných hodinek. wp_20160125_13_08_33_pro (2).jpgPod to se ti podepisu. Sehnat dnes hodinky v normalni velikosti da praci. Vsude same prerostle mrchy. Asi tyhle budu muset taky vyzkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) MM300 jsou taky prtavý sejčíčka ,nebo spíš akorát.. Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem plasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 po dlhšej dobe hlásim návrat v seiko skupine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smerdas Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 dnes prisel balicek z Japonska :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 smerdas: Gratulace ke koktejlkam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 smerdas: Gratulace ke koktejlkam! IMG_20160126_135737_edit.jpg..oboje vypadaji moc dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Super kožka. To je z baseballové rukavice?Novy remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 smerdas: Gratulace ke koktejlkam! IMG_20160126_135737_edit.jpg To je magie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Ze jo? Ne, vazne diky, mam z nich velkou radost. Normalne sem musim vylepit jeste jednu dnesni... edit: sem se tady nejak za tech 5 let rozkecal... 100. prispevek... Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem matthias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Moc pěkný, todlecto. Když už bych měl volit model bez lunety, tak tenhle by byl v užším výběru. Co je to za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 reborn: SDGM003, vice pripadne zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Super kožka. To je z baseballové rukavice?Nejaky "obycajny" shell cordovan, ale tiez mi pripomina rukavicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se