Daemonultimate Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Díky. Nákup nového kousku mě vždy spolehlivě probudí z letargie, tak mi to prvotní nadšení prosím nemějte za zlé. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Automaty jsou návykové, moje první... Na kole jsem je ale "trápil" jen jednou, je mi jich líto. Jinak velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ja dneska znova tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 tak sem si po třech letech koupil hodinky ........ cikánský seiko se strojkem za 15 jenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 ty foe z Knedlíka je normálně čistokrevný Seikokot. Pěkné jsou, taky na ně pořád koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Díky. Souhlasím, ta modrá guma na mě moc dojem neudělala. Myslím teď tu barvu, kdyby byla černá, bylo by to lepší. Jinak je po všech stránkách super! Takhle sis to představoval? :-)Áno, přesně tak. Takhle nemají chybu. Teda pro tebe kyklopa, ale za mě super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Knedliku dobry-druhy seika za mesic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 MAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) Knedliku dobry-druhy seika za mesic? asi za tejden ..... koupil sem i lupu abych to moh studovat edit: ani sem netušil, že na tom svítí kus lunety ..... to sem eště nikdy neměl Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem Knedlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Kdyz mas tu lupu teda-nechces jeste jedny na zkoumani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 já sem chudej .... todle si nemůžu dovolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Ja jsem taky chudej-nic si z toho nedelej...a stejne jsou to obycejny seika...ani tak hezkou barvu jak ty Tvoje astrony to nema-jsou jenom cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Dnes poprvé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 tak sem si po třech letech koupil hodinky ........ cikánský seiko se strojkem za 15 jenů Ty vole, to uz tady ma snad kazdej neboco...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Již měsíc jedou přesně na vteřinu, kontroluju je tak třikrát denně. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Co to je prosím za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Co to je prosím za model? snz391k1 Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 snz391k1Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se