kamilb Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam. Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem kamilb
pm3 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 the Sent from my iPhone using Tapatalk
villain83 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.No fajn, tak hlavne ten zavit neservat, ja to na svejch bejvalkach dycinky tresouci se rukou, se strachem ve vocich, pomalinku srouboval.
villain83 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.double Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem villain83
Kid_A Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Kid_A
M-72 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.Já jsem nezatíženej minulostí, tak s korunkou u mě žádnej problém :-)
villain83 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 No, pokud dobre pamatuju, tak pred par lety chteli jenom za pouzdro na MM300 asi 16 litru, coz uz zajiste nebude pravda. Tady bych to sacoval na minimalne dvojnasobek. Nebo sehnat hodne zrucnyho hodinare. Ale pri setrnejsim zachazeni asi netreba mit obavy. Na druhou stranu, uplne nerozumim tomu, proc tam ten tubus nevrzli.
M-72 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Takže zlaťáci tě úplně nechytli? Jinak seiko dvojka by to byla parádní :-) Parádní SEIKO dvojka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Parádní SEIKO dvojka Tak s timhle bych se sakra spokojil:-)
Dismember Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Moje první Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Sarb035 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem Kid_A
kamilb Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Parádní SEIKO dvojka Je.Máš to pěknéJá bych ty tuňáky nepouštěl.
Nick06 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Blumo Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
azeppelin Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 Parádní SEIKO dvojka Super, a také ti 300 pěkně sedí na ruce.
M-72 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Je.Máš to pěknéJá bych ty tuňáky nepouštěl.Asi mi radíš dobře ;-) tak snad se kupec nenajde a já to po Novém roce zamknu... Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem M-72
janobo Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 Dnes vo Velkej Fatre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
madmaxx Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Parádní SEIKO dvojka Jo, je to echt zlatá seiko dvoječka :-) radost pohledět
lub Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 dobré ráno. přechod do NR jsem absolvoval s mými nejoblíbenějšími. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se