Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no  :) Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.

Upraveno uživatelem kamilb
  • Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no  :) Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.

No fajn, tak hlavne ten zavit neservat, ja to na svejch bejvalkach dycinky tresouci se rukou, se strachem ve vocich, pomalinku srouboval.

Odesláno (upraveno)

Tubus není, je to monocoque se vším všudy. Chytit závit, klasika,no :) Pro mě to bylo o to horší že jsem korunku furt rval pod jiným úhlem protože tyhle ji mají na 4 a mm300 trochu výš. Ale už sem chytil správný grif a na podruhé je tam.

double

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Já jsem nezatíženej minulostí, tak s korunkou u mě žádnej problém :-)

Odesláno

No, pokud dobre pamatuju, tak pred par lety chteli jenom za pouzdro na MM300 asi 16 litru, coz uz zajiste nebude pravda. Tady bych to sacoval na minimalne dvojnasobek. Nebo sehnat hodne zrucnyho hodinare. Ale pri setrnejsim zachazeni asi netreba mit obavy. Na druhou stranu, uplne nerozumim tomu, proc tam ten tubus nevrzli.

Odesláno

Takže zlaťáci tě úplně nechytli? Jinak seiko dvojka by to byla parádní :-)

Parádní SEIKO dvojka :)

:snorkle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Je.

Máš to pěkné

Já bych ty tuňáky nepouštěl.

Asi mi radíš dobře ;-) tak snad se kupec nenajde a já to po Novém roce zamknu...

Upraveno uživatelem M-72

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...