Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sice to nejsou GS, ale podmínku titan bez zlatých cimprlátek na cifru splňují :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ani se TI nedivím. Zatím mne nenapadlo, že bych je někdy chtěl prodat, a to už v SZ pár nabídek přišlo. Ještě, že doputovaly do tak zodpovědných rukou :)

Odesláno (upraveno)

Sice to nejsou GS, ale podmínku titan bez zlatých cimprlátek na cifru splňují :)

Jsou peckovní, titan co nevypadá jako titan, spring drive, perfektní čitelnost, přesnost.

Žádné leštěnky ale pořádné tool ze staré školy.

Jsem moc rád že je mám.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Jsou peckovní, titan co nevypadá jako titan, spring drive, perfektní čitelnost, přesnost.

Žádné leštěnky ale pořádné tool ze staré školy.

Jsem moc rád že je mám.

Prostě máme dobrý vkus no. :)

Je to přesně tak, jak píšeš. Perfektně sedí na ruce, váha akorát, přehledný cifr a celkový vzhled, který mi nedovolil přemýšlet zatím vážně nad SBGA031...

Odesláno

Akorát ten cifr je tak hluboko, ze na něho běžným okem nedohlédneš.

Ale vážně....měl jsem je na ruce jednou a byl jsem strašně překvapený, jak dobře se nosí.

Odesláno

Přidám se, naprosto pohodlně nositelné hodinky i na malé (16,5 cm) ruce. Uvažuju o nich ke kulatinám. Pro mne víc než GS, až na SBGH,ale to je mimo mojí hru.

Jen se "morálně" urvat na hodinky za kilo :-/ a následný servis (opice/banány).

Odesláno

Tak mne se tyhle sestikila libej asi vic, jak GS divery. To ty chronografy, co tady s nima furt Instant voplenduje, to je jina muzika, jak SD dvakrat nemusim, respektive davam prednost stary dobry mechanice, tak tady bych udelal vyjimku:-)

Odesláno

Mě se líbí ta zubatice ;-) Ta je taky titanová?

Odesláno

Díky kluci. V podstatě neexistují žádné ideální hodinky a každému se líbí něco jiného a tak to je správně  :cheers:

Osobně sem byl spokojený i s MM300, ale po čase mi začalo vadit, že to prostě nejsou hodinky na denní nošení (to je jen můj pocit na mojí ruce, žádný pokus o flame) díky jejich výšce. Tohle jsem proti nim "oblekovky".

Věděl sem, že budou přesné, ale že až takhle? To jsem nečekal. Přesnost neměřitelná lidskou rukou aplikací na mobilu a odchylka 0.1s si myslím, že je pouze mojí nešikovností.

Pěknou sobotu všem.

Odesláno

šestikila jsou bezesporu skvělé. Já tam nedávám moc ty inbusy. Na druhou stranu věřím, že to bude o zvyku a člověk si zvykne na cokoliv.

Odesláno

Osobně sem byl spokojený i s MM300, ale po čase mi začalo vadit, že to prostě nejsou hodinky na denní nošení  díky jejich výšce.

Prý vysoké :)

Když po mm600 nasadím mm300 tak se pokaždé ujistím že jsou to placate oblekovky :D

Už je zas musím vytáhnout z krabice

Odesláno

kamilb: Jak jsem psal, je to jen mů pocit. Bude to pravděpodobně způsobem provedení pouzdra a lunety. Tudor BB které mám jsou ještě o tři desetiny milimetru vyšší, ale na ruce působí o polovinu menší než MM. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...