xbraj19 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 .Ty jsou moc pěkné.....a ten sunburst cifr je pecka.Co to je za model?
villain83 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Diky, cifernik je takovej cokoladove hnedej a prakticky v intaktnim stavu. Reference je 6119-7430. Akorat se vratily ze servisu a vrnej jako zamlada. Stary petky mam moc rad.
p3k Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Sice to nejsou GS, ale podmínku titan bez zlatých cimprlátek na cifru splňují Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Jo, na tydle rad vzpominam. Super hodinky.
p3k Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Ani se TI nedivím. Zatím mne nenapadlo, že bych je někdy chtěl prodat, a to už v SZ pár nabídek přišlo. Ještě, že doputovaly do tak zodpovědných rukou
kamilb Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Sice to nejsou GS, ale podmínku titan bez zlatých cimprlátek na cifru splňují Jsou peckovní, titan co nevypadá jako titan, spring drive, perfektní čitelnost, přesnost.Žádné leštěnky ale pořádné tool ze staré školy.Jsem moc rád že je mám. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem kamilb
p3k Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Jsou peckovní, titan co nevypadá jako titan, spring drive, perfektní čitelnost, přesnost.Žádné leštěnky ale pořádné tool ze staré školy.Jsem moc rád že je mám.Prostě máme dobrý vkus no. Je to přesně tak, jak píšeš. Perfektně sedí na ruce, váha akorát, přehledný cifr a celkový vzhled, který mi nedovolil přemýšlet zatím vážně nad SBGA031...
xbraj19 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Jsou peckovní, titan co nevypadá jako titan, spring drive, perfektní čitelnost, přesnost. Akorát ten cifr je tak hluboko, ze na něho běžným okem nedohlédneš. Ale vážně....měl jsem je na ruce jednou a byl jsem strašně překvapený, jak dobře se nosí.
DavidLC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Přidám se, naprosto pohodlně nositelné hodinky i na malé (16,5 cm) ruce. Uvažuju o nich ke kulatinám. Pro mne víc než GS, až na SBGH,ale to je mimo mojí hru. Jen se "morálně" urvat na hodinky za kilo :-/ a následný servis (opice/banány).
villain83 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tak mne se tyhle sestikila libej asi vic, jak GS divery. To ty chronografy, co tady s nima furt Instant voplenduje, to je jina muzika, jak SD dvakrat nemusim, respektive davam prednost stary dobry mechanice, tak tady bych udelal vyjimku:-)
DavidLC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tak ty chrona bych já musel nosit na bicáku :-))
madmaxx Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Sice to nejsou GS, ale podmínku titan bez zlatých cimprlátek na cifru splňují Mě se líbí ta zubatice ;-) Ta je taky titanová?
CEGY Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Ty 600 musim jednou zkusit. S titanem jsem moc spokojenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Díky kluci. V podstatě neexistují žádné ideální hodinky a každému se líbí něco jiného a tak to je správně Osobně sem byl spokojený i s MM300, ale po čase mi začalo vadit, že to prostě nejsou hodinky na denní nošení (to je jen můj pocit na mojí ruce, žádný pokus o flame) díky jejich výšce. Tohle jsem proti nim "oblekovky". Věděl sem, že budou přesné, ale že až takhle? To jsem nečekal. Přesnost neměřitelná lidskou rukou aplikací na mobilu a odchylka 0.1s si myslím, že je pouze mojí nešikovností. Pěknou sobotu všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 GS divery aj ked v inej verzii proste milujem. Tam nie je co riesit.Chalani vyssie ma donutili otvorit suflik :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 šestikila jsou bezesporu skvělé. Já tam nedávám moc ty inbusy. Na druhou stranu věřím, že to bude o zvyku a člověk si zvykne na cokoliv.
kamilb Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Osobně sem byl spokojený i s MM300, ale po čase mi začalo vadit, že to prostě nejsou hodinky na denní nošení díky jejich výšce.Prý vysoké Když po mm600 nasadím mm300 tak se pokaždé ujistím že jsou to placate oblekovky Už je zas musím vytáhnout z krabice
shewcza Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 kamilb: Jak jsem psal, je to jen mů pocit. Bude to pravděpodobně způsobem provedení pouzdra a lunety. Tudor BB které mám jsou ještě o tři desetiny milimetru vyšší, ale na ruce působí o polovinu menší než MM.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se