Slick Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Radost nad radost, ať už vzhledem nebo pohodlím na ruce. Snad se mi časem k nim podaří sehnat diver parťáka podobných rozměrů.
DavidLC Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Asi si stopnu,za jak dlouho bude oběd :-)
Dantechno Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Ráno poletoval sníh, tak radši něco masivnějšího. K obědu jsem přesedlal.... Sent from my iPhone using Tapatalk
McStinger Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) Spolu so Zimbe najkrajšie turtle. edit: pre istotu dodávam, že podľa môjho skromného názoru Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem McStinger
DavidLC Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Datum se blbě nastavuje, tak radši takhle :-)
McStinger Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Všetci majú turtele, turtelyLala lala lalale, lalaliTidli tidli rikitikiJa mám dneska anadigi Inak som stretával kočíkovať dosť oteckov. Stretol som aj tri cigánske deti, veľmi slušne ma pozdravili a pýtali sa, či som niekde na lavičke nevidel spať pána v šedej bunde. Vraj strýko rád chodí spať von a nevedia ho nájsť
DavidLC Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 Seiko dělá Gshocky (jen závist) já dnes veterány.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se