Pivas Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září @blam - Gratulace ! Ty jsem hrozne chtel,jen jsem nemel takové stesti jako ty a nesehnal je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září @Pivas Lukasi diky. Shanel jsem je pres dva roky a otravoval tu tim snad pulku fora. Ale zadarilo se. Porad ti jsou ti spravni chronogentlemani co maji pochopeni a radi se podeli kdyz mohou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Dobrý kladiva. Poctivý nenavoněný Tool potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září vichřice a déšť, vichřice a déšť, vichřice a déšť... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září V 13. 9. 2024 v 12:27, lucid napsal: I když je to noname tah, tak na SKX pouzdro rovné koncovky nepatří. Podle mne je taková aukrácká degrace jinak skvělých hodinek. To ale není obyč SKX pouzdro, to jsou přece SBCM023 - 38mm a 20mm lug width možná na ně jde tah z SKX013, ale nejsem si tím jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 13 minutami, pebe napsal: To ale není obyč SKX pouzdro, to jsou přece SBCM023 - 38mm a 20mm lug width možná na ně jde tah z SKX013, ale nejsem si tím jistý. Ne, není to standardní SKX pouzdro, a proto se tah o trochu hůře shání, nicméně tah z SKX013 tam na ně pasovat bude: na ně jsem právě kdysi zkusmo nasadil tah s rovnými články a fakt alespoň za mne ne, to raději řemen nebo i gumu či hadr, i když ty nijak rád nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 13 minutami, lucid napsal: Ne, není to standardní SKX pouzdro, a proto se tah o trochu hůře shání, nicméně tah z SKX013 tam na ně pasovat bude: na ně jsem právě kdysi zkusmo nasadil tah s rovnými články a fakt alespoň za mne ne, to raději řemen nebo i gumu či hadr, i když ty nijak rád nemám. tomu rozumim a souhlasim, já jen že se to hůř shání. I když Uncle Seiko Z199, co mám na miniželvách, je super pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Řemeny z vepřovice prý nemají někteří lidi rádi, protože jsou na něm vidět dírky po prasečích štětinkách. Je ale táaaak měkoučký!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Před hodinou, Zlý vlk napsal: Hezky to ladí s logem Forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září dopolední citezeny jsem vyměnil za pětky. geniální krásné levné jednoduché, člověk nic vlastně krom pětek nepotřebuje 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 28 minutami, kaktusář napsal: ...člověk nic vlastně krom pětek nepotřebuje JJ 4 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Konečně doma! Mám radost 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září (upraveno) Tak jsem furt laboroval jakou koupit gumu, jestli Morellato nebo GL831 a nakonec jsem dostal tip na originální Seiko DAL1BP, objednal z Japonska i s díly na SKX a jsem spokojenej parchant. V pátek objednáno, dnes dodáno. A je mi akorát, vůbec nedostává. Upraveno 17. září uživatelem Jiří Sedlák Jsem se v půlce umáčkl a odeslal to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Furt bejkova hlava 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 17 hodinami, Jiří Sedlák napsal: V pátek objednáno, dnes dodáno. Tak se zadařilo, dobrý Já měl z toho shopu zásilku doma také neuvěřitelně brzo... Pak nějak ukaž ty doladěný SK009... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Ty pojedou k Rudovi. Servis sám dělat nebudu. Už potřebují komplet, nejen novou lunetu. Tentokrát se nebude dělat nic než standardní servis a k tomu mi tam cvakne tu lunetu. Pouzdro je pěkně obnošené, ale vlastně bez poškození, což je u SKX žádoucí stav. Ciferník, ručky v pořádku. Tam není co dělat. Hlavně jde o to, že už to nebude Frankenstein s neoriginální a blbě nalepenou vložkou a taky je teď nosím fakt málo, protože neznám historii a ještě jsem jim nedopřál servis a stroj i těsnění si už o něj říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Tak jsem přemluvil sám sebe. Japonská verze SBSA073, číslo 28 z limitky 9000 ks. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Já jsem už pár měsíců spokojenej parchant s pandama. Čím déle je nosím, tím víc je mám rád. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září (upraveno) před 6 hodinami, lucid napsal: Tak jsem přemluvil sám sebe. Japonská verze SBSA073, číslo 28 z limitky 9000 ks. Takže jich bylo 2 x 9000 ks nebo bylo X kusů z těch celkem 9000 ks ve verzi pro JDM? Edit: Přečetl jsem si tvůj post pod odkazem a je to asi tak, jak píšeš, že dohromady je 9000 ks SRPE83 + SBSA073. Upraveno 19. září uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se