Harrior Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října V 30. 10. 2024 v 7:54, chief napsal: Drzim palce. U me zatim vsechny 6R35 co jsem mel chodily do plusu. Nechavam je klasicky, dynkem dolu. Hodinky stridam z ruky zhruba po 10 dnech, a tak (kdyz je to Seiko) narizuju tak o 1 min dozadu. No tak moje spb317 dělají zhruba 12s do mínusu za den (nejvíc naberou přes noc, když nejsou v akci na ruce, musí cifrem dolů, jinak je to snad ještě horší). Ale i tak se jim nějakým záhadným způsobem podařilo opanovat zápěstí, kde tráví podstatně víc času než bb58. A to je co říct... Fotka sice z víkendu, ale na ruce i dnes. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října SARB 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října (upraveno) Alfred: No já mám původní, ale má tak exponovanou hranu, jde drbnout opravdu snadno. Tady se člověk výměně za keramiku nediví, ale já si svoje škrábance nechám, dokud budou snesitelné. Upraveno 31. října uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Dnešní certifikovaná dajverovka. Pěkný zbytek 31 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Nazdar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Sportura. Hrozně se mi líbí ta digitální vteřinovka a celkově vzhled všech částí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaZ Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Vítám se v klubu, jsou super! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Půjčka od pana kaktusáře 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Tož jako nejsou špatný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu (upraveno) Ty jsou snad hezčí než GS. Určitě hezčí než quartzový GS bez nápisu Seiko, které mají spodní polku ciferníku prázdnou. A já je nekoupil kvůli krátkému tahu. Upraveno 1. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ty jsou snad hezčí než GS. Určitě hezčí než quartzový GS bez nápisu Seiko, které mají spodní polku ciferníku prázdnou. A já je nekoupil kvůli krátkému tahu. jsou extrémně fotogenické, sarb maj spodní část nápisu kurzívou, tahle verze se mi hodně líbí - nevím jestli víc, ale skoro asi jo jsou parádní... jelikož mám tendenci hodinky dávat do skupin po trojicích, tak jsem ščastný, že jsem získal: spirit sarx gs každé jsou něčím zajímavé, akorát manželka mrčí, proč mám troje stejné hodinky :))) ale všechny musí mít nápis i dole tu novou quartz verzi u gs taky nemám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu před 12 hodinami, KubaZ napsal: Vítám se v klubu, jsou super! Mas recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Hrajeme siChce to milánský tah 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu obdobie Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno sobota v 14:15 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:15 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno sobota v 19:03 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:03 Sněhulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se