Jiří Sedlák Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 (upraveno) před 13 hodinami, horskjan napsal: Tak tady, ještě jí tam mají... https://saikyu.com/products/seiko-genuine-22mm-rubber-band-dal1bp-black-urethane-strap-for-vintage-diver?_pos=2&_sid=5f54cbc39&_ss=r Tak tak. Přesně tam jsem ji bral. Je super, trochu tvrdší, ale ne jak z22 z SKX. Navíc asi díky kurzu zlevnil. Já ji měl za 408,-. Když si ji ve vařící vodě vytvaruješ, tak nic lepšího není. Teda mám tady jednu kaučukovou voňavou wafli. Ta jí směle konkuruje. A taky jde super tvarovat horkou vodou. Upraveno 18. června 2025 uživatelem Jiří Sedlák
Jiří Sedlák Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 A hele co tam mají. https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-day-wheel-disc-whití -0160281-skx007-4r36-7s26-english-japanese-kanji Černej pro moje monstra nemají. Nechcete je někdo vzít společně na jedno poštovný? Já bych vzal určitě dva, možná tři. Naj tam i další věci. Originál jubilee na SKX, originál tah na Monstra, skla a těsnění na všechno možný. Z vlastní zkušenosti to chodí do týdne.
Jiří Sedlák Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 (upraveno) V 15. 6. 2025 v 19:00, simon.hades napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já už vím, co mi na nich nesedí. Chapter ring. A ještě k tomu kontrastní. Starý SNXS s lesklým nerezovým kroužkem a indexama na ciferníku jsou elegantnější. A krásné si to hraje se světlem. Mohu poprosit fotku tahu zespodu? Upraveno 18. června 2025 uživatelem Jiří Sedlák
Roman-ZA Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 L.E. 55 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Spongebob Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jiří Sedlák Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: A hele co tam mají. https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-day-wheel-disc-whití -0160281-skx007-4r36-7s26-english-japanese-kanji Černej pro moje monstra nemají. Nechcete je někdo vzít společně na jedno poštovný? Já bych vzal určitě dva, možná tři. Naj tam i další věci. Originál jubilee na SKX, originál tah na Monstra, skla a těsnění na všechno možný. Z vlastní zkušenosti to chodí do týdne. No a hlavně zase naskladnili 1ks naprosto nesehnatelné věci. Luneta SKX009 https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-genuine-rotating-bezel-complete-for-skx007-7s26-0020-8601469aのコピー Už jsem ji tam kupoval a pak zase dlouho nebyla skladem. A taky mají tlustý originál stěžejky za ani ne půlku co v Koscomu. A ať jenom nekecám: pořád želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
simon.hades Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Já už vím, co mi na nich nesedí. Chapter ring. A ještě k tomu kontrastní. Starý SNXS s lesklým nerezovým kroužkem a indexama na ciferníku jsou elegantnější. A krásné si to hraje se světlem. Mohu poprosit fotku tahu zespodu? Chapter ring byl asi fakt hezčeji řešený u starých soudě dle fotek. Jinak teda dle recenzí je ale srovnání v kvalitě zpracování dost ve prospěch nových. Tah je velmi příjemný a dost se mi libí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vir Odesláno 19. června 2025 Nahlásit Odesláno 19. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
DavidLC Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
Lucky Lucaso Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Vikend nam zacal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lucky Lucaso Odesláno 21. června 2025 Nahlásit Odesláno 21. června 2025 Krásnej den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Murphy97 Odesláno 21. června 2025 Nahlásit Odesláno 21. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Lucky Lucaso Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Stále spolu Hezkou neděli všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
MazziMaster Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
p3k Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 (upraveno) restaurační povalečské podpergolovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2025 uživatelem p3k 1 1
Lacifer Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kolky87 Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Krásne monstra, ta farba Alpi creamikoveOdoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se