Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, horskjan napsal:

Tak tak. Přesně tam jsem ji bral. Je super, trochu tvrdší, ale ne jak z22 z SKX. Navíc asi díky kurzu zlevnil. Já ji měl za 408,-. Když si ji ve vařící vodě vytvaruješ, tak nic lepšího není. Teda mám tady jednu kaučukovou voňavou wafli. Ta jí směle konkuruje. A taky jde super tvarovat horkou vodou. 

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Odpovědi 31,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A hele co tam mají. https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-day-wheel-disc-whití -0160281-skx007-4r36-7s26-english-japanese-kanji

Černej pro moje monstra nemají.

Nechcete je někdo vzít společně na jedno poštovný? Já bych vzal určitě dva, možná tři. Naj tam i další věci. Originál jubilee na SKX, originál tah na Monstra, skla a těsnění na všechno možný. Z vlastní zkušenosti to chodí do týdne.

Odesláno (upraveno)
V 15. 6. 2025 v 19:00, simon.hades napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Já už vím, co mi na nich nesedí. Chapter ring. A ještě k tomu kontrastní. Starý SNXS s lesklým nerezovým kroužkem a indexama na ciferníku jsou elegantnější. A krásné si to hraje se světlem.

Mohu poprosit fotku tahu zespodu?

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno
před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

A hele co tam mají. https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-day-wheel-disc-whití -0160281-skx007-4r36-7s26-english-japanese-kanji

Černej pro moje monstra nemají.

Nechcete je někdo vzít společně na jedno poštovný? Já bych vzal určitě dva, možná tři. Naj tam i další věci. Originál jubilee na SKX, originál tah na Monstra, skla a těsnění na všechno možný. Z vlastní zkušenosti to chodí do týdne.

No a hlavně zase naskladnili 1ks naprosto nesehnatelné věci. 

Luneta SKX009 

https://saikyu.com/collections/seiko/products/seiko-genuine-rotating-bezel-complete-for-skx007-7s26-0020-8601469aのコピー

Už jsem ji tam kupoval a pak zase dlouho nebyla skladem.

A taky mají tlustý originál stěžejky za ani ne půlku co v Koscomu.

A ať jenom nekecám: pořád želvy 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Já už vím, co mi na nich nesedí. Chapter ring. A ještě k tomu kontrastní. Starý SNXS s lesklým nerezovým kroužkem a indexama na ciferníku jsou elegantnější. A krásné si to hraje se světlem.

Mohu poprosit fotku tahu zespodu?

Chapter ring byl asi fakt hezčeji řešený u starých soudě dle fotek. Jinak teda dle recenzí je ale srovnání v kvalitě zpracování dost ve prospěch nových. Tah je velmi příjemný a dost se mi libí.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Stále spolu 🇯🇵🌊

Hezkou neděli všem 

• Like 1
Odesláno (upraveno)

restaurační povalečské podpergolovky

Upraveno uživatelem p3k
  • Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...