bacil.357 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Právě dorazily. Na ruku se dostanou později... 7 1 1
Arthur N. Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Dej si kit-kat a hned je rano veselejsi 3 1
Arthur N. Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu V 3. 11. 2025 v 19:50, bacil.357 napsal: Právě dorazily. Na ruku se dostanou později... to me zajima, budu Te sledovat
blam Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Ja dnes na ruce tyto. Kdyby o ne mel nekdo zajem piste zpravu. 2 1
Delapancha Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu V 3. 11. 2025 v 12:20, Zlý vlk napsal: Moc pěkná fotka. Mě k ním nejvice sedí waffle. Osobně zvažuji k mým s bílým cifrem šedý, pořádnou gumu, FKM, z kaučuku. Máte nějaký tip? Dá se sehnat u nás? Našel jsem zatím jen zahraničí (Mostraps, Straphabit..).
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Waffle je super, pěkně voňavá kaučuková. A koupená tady za pár stovek. Ta sedí na jakýkoli potápky. 1
Zlý vlk Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu před 20 hodinami, Delapancha napsal: Moc pěkná fotka. Mě k ním nejvice sedí waffle. Osobně zvažuji k mým s bílým cifrem šedý, pořádnou gumu, FKM, z kaučuku. Máte nějaký tip? Dá se sehnat u nás? Našel jsem zatím jen zahraničí (Mostraps, Straphabit..). Mám waffle strap od Watchdives koupený na Aliexpressu. Je to FKM guma, není úplně černá, ale spíš tmavě šedá a má rychlostěžejky. Před tím jsem zkoušel nějaké další waffle z Ali a tahle je zatím nejlepší. O víkendu zkusím přezout a nafotit. Osobně nesníším, když se volný konec řemínku vyvlíká z poutka a mám rád řemínky, které to mají řešené nějakým zámečkem typu pero/drážka jako třeba silikonové řemínky od Bartona. Bohužel jsem nenašel waffle nebo tropic, který by toto uměl. A taky je potřeba zmínit, že rychlostěžejky, které jsou dnes na řemíncích většinově, mají na koncích menší průměr než origo stěžejky od Seika, takže to tam trošku lítá. Při nošení si toho nevšimneš, ale když je člověk na tyto detaily vysazen a jednou si toho všimne...
Arthur N. Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu před 1 hodinou, MK3D napsal: Dnes SKX031 Krasne zachovaly kousek 1
MK3D Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu Před hodinou, Arthur N. napsal: Krasne zachovaly kousek Děkuju, vydražil jsem je na Aukru a dělají mi radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se