Návštěvník LukeD Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ..ten cifernik, ten je extra vypečený Taký chrumkavý. Mně se teda moc nelíbí ten design lunety. Ovšem z toho, jak jsou řešeny indexy na 6 a 12, seru magi v kostkách. Ta 12 navíc vypadá jako nějaký erb, pán velkomožný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ..ten cifernik, ten je extra vypečený Moc pěkný, ten motiv ciferníku se fakt povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gusto.bosz Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mimochodom vedel by mi niekto znaly povedat obchodny nazov mojich Seiko hodiniek ? Na internete sa mi podarilo najst len ich strieborne prevedenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Oznacenie bude jedno dve cisla vyssie alebo nizsie ako u striebornych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Patek je hezci nez sobota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Tyhle tu ještě nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 dej lepší obrázek a to číslo, které si našel na netu....a podrobnosti o modelu, jinak bla bla** Mimochodom vedel by mi niekto znaly povedat obchodny nazov mojich Seiko hodiniek ? Na internete sa mi podarilo najst len ich strieborne prevedenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Tys to teda vylepšil. Jinak jsou to SKZ291J1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Ráno bylo slunečno, tak jsem vytáhl "orandžády" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Dobry Pablo, nelakala Te ta guma oranzova? Tusim, ze tu oranz gumu na Fortiskach, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Dobry Pablo, nelakala Te ta guma oranzova? Tusim, ze tu oranz gumu na Fortiskach, ze?No ze začátku jsem o ní přemejšlel, ale nakonec jsem zůstal u černý klasiky. Na Fortisky oranžovou mám, ale přijde na řadu až v létě na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) ty seš docela hlava, řekl bych, žes to měl napsat hned.... a ne tu dělat divadlo, no nic, ten tvůj podpis "It's a f*cking Seiko!", to je taky dobrý..... , ovšem nic se neděje, bo na japonské frontě je vánoční klid, a tobě usere47 přeju speciálně PF 2015.** Tys to teda vylepšil. Jinak jsou to SKZ291J1... Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 No ze začátku jsem o ní přemejšlel, ale nakonec jsem zůstal u černý klasiky. Na Fortisky oranžovou mám, ale přijde na řadu až v létě na dovolenou.Chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 bigdog28b.jpgTohle je velika parada:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Zapůjčená OM střídám s SKX009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ju70 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Seiko 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To ja tak, ked ma niekto pekne hodinky a este vie aj fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se