Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

..ten cifernik, ten je extra vypečený :)

Taký chrumkavý. ;) Mně se teda moc nelíbí ten design lunety. Ovšem z toho, jak jsou řešeny indexy na 6 a 12, seru magi v kostkách. Ta 12 navíc vypadá jako nějaký erb, pán velkomožný. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

dej lepší obrázek a to číslo, které si našel na netu....

a podrobnosti o modelu, jinak bla bla

**

2e1vyfc.jpg
Mimochodom vedel by mi niekto znaly povedat obchodny nazov mojich Seiko hodiniek ? Na internete sa mi podarilo najst len ich strieborne prevedenie.

Odkaz ke komentáři

Dobry Pablo, nelakala Te ta guma oranzova? Tusim, ze tu oranz gumu na Fortiskach, ze?

Odkaz ke komentáři

Dobry Pablo, nelakala Te ta guma oranzova? Tusim, ze tu oranz gumu na Fortiskach, ze?

No ze začátku jsem o  ní přemejšlel, ale nakonec jsem zůstal u černý klasiky. Na Fortisky oranžovou mám, ale přijde na řadu až v létě na dovolenou.

Odkaz ke komentáři

ty seš docela hlava, řekl bych, žes to měl napsat hned.... :lol2: a ne tu dělat divadlo, no nic, ten tvůj podpis "It's a f*cking Seiko!", to je taky dobrý.....   :giljotiini: , ovšem nic se neděje, bo na japonské frontě je vánoční klid, a tobě usere47 přeju speciálně PF 2015.

**

Tys to teda vylepšil. Jinak jsou to SKZ291J1...

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

No ze začátku jsem o ní přemejšlel, ale nakonec jsem zůstal u černý klasiky. Na Fortisky oranžovou mám, ale přijde na řadu až v létě na dovolenou.

Chapu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...