jovani Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Kurna, jovani ty to vytahujes jak carovna babicka Pekna zbierka.. Uz ma zacinas srat V dobrom samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Nedělní dopoledne. Sám ve firmě... MM200 nedele.jpg Mám úplně stejnej názor (pokud jde o Prospex divery).Ach jo.. Skoda, ze mam problem s velkostou tych MM200 a mnohych inych, co tu vidim. Su tak tesne pod limit, co este znesiem. SKX milujem, ale tie su pre mna uplne mimo. Hlavne kvoli "Lug to Lug"Suma su tak LTT. MM200 su opticky o dost mensie, aj ked na papieri to tak nevyzera. Alebo je to cele len o hlave.. Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 nedelna nuda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ani jsem nešteloval datum,jen na ruku pro radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak to já sem teda šteloval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ani jsem nešteloval datum,jen na ruku pro radost.20200405_162402.jpg To ma na tom prave bavi. Ked je zmena casu alebo kratsi mesiac, som vo vytrzeni. Je to pre mna ritual, ked schrastim vsetky hodinky a vrtim korunkami, co to da.Uznavam som magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Pro mne jsou to zas chvíle, kdy přemejšlim všeho se zbavit a mít jedny satelity nebo aspoň radia s perpetualem samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Musím se nad sebou zamyslet. Já si je šetřím aby se neopotrebovaly...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Příspěvek do debaty zdali jsou potapky na kůži faux pas. (nejsou ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Auuu i ty Brudoktore :-/)To je jako jít se koupat v saku :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Nebo jako navštívit královnu v plavkách Na svou obhajobu:Zaprvé by mě to asi ani nenapadlo, kdyby měl tah k těmhle jinak moc povedenejm EDC potapkam normální koncovky (je šílený, jak se to postupně vysisovava, vůbec nechápu, jak to u moderních hodinek může někomu nevadit).Zadruhé jsem toho šedivého pštrosa už měl doma, byl chudák bez uplatnění od dob Stowa Ikarus.A zatřetí nikdy neříkej nikdy, abych se ti za pár let nemusel smát edit: teda co ta ťapka napřímo s fotkama dokáže trochu zvedá kyblík i mně, ale lenost je holt lenost). Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Však jo, proti gustu, ale rejpnout jsem si musel :-)) Za pár let si řekneme ;-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Poor man's Credor :-) Mam je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ešte keby sme ich tak na tej fotke aj videli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Z roboty brzy, bude hůř Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ešte keby sme ich tak na tej fotke aj videli... Ja za to nemuzu, ze to mobilni Tapatalk zmensuje tak brutalne. Tady je to snad lepsi: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 6139-6002 Pogue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) SKX... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Michal93 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jedna nedělní :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se