p3k Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 V 10. 11. 2020 v 14:17, Piplík napsal: Už potřetí a snad naposledy jsem si pořídil SBDX001, tentokrát ve verzi cifru s modrým trojuhelníkem (-: před 19 hodinami, DavidLC napsal: Držím palce k chlapskému rozhodnutí Až je budeš prodávat, tak se ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Ja ztiaľ na ťahu, ale racing je už na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Bushman: tak ale zas je máš nový Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 1 hodinou, junior300 napsal: Viděl jsem na přepravníku nového Lexuse v krásné zelené metalíze, vzpomněl jsem si na tvůj kousek, pasoval by k nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 (upraveno) @DavidLC Proti Lexusom v zasade nic nemam, len penazenka sa so mnou na tuto temu odmieta bavit.. Upraveno 11. listopadu 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 59 minutami, junior300 napsal: @DavidLC Proti Lexusom v zasade nic nemam, len penazenka sa so mnou na tuto temu odmieta bavit.. Ja ho taky viděl jen projet ale ta barva byla super, ale to láhev Plzně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Tak po delsi dobe Seiko a brutalne si to uzivam.. jj clovek hned pozna kdo je jeho krev a rodina ted nutne potrebuju ty modre Willardy. Za me jsou brutalni, i kdyz s puvodnima nemaji nic.. Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 konecne doma z lazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Před hodinou, EpsteinBarr napsal: konecne doma z lazni Co jim chybělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Par sekund meskali... a u mna su to skutocne tool watch, se vsim vsudy, tak mi prislo, ze si zasluzia trosku starostlivosti. No a pan Ruda sa o to postaral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 17 hodinami, Postal80 napsal: Tak po delsi dobe Seiko a brutalne si to uzivam.. jj clovek hned pozna kdo je jeho krev a rodina ted nutne potrebuju ty modre Willardy. Za me jsou brutalni, i kdyz s puvodnima nemaji nic.. Koukal jsem na tu modrou a nakonec stejně černá/šedá zvítězila. Vypadalo to tak nějak pouťově. Škoda že tu modrou trochu neutlumili. Každopádně, na denním světle vypadají v té modré daleko líp než v obchodě!! ...a fakt doporučuju přezku z MM300, to pohodlí je nesrovnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 8 minutami, Adamsson napsal: Koukal jsem na tu modrou a nakonec stejně černá/šedá zvítězila. Vypadalo to tak nějak pouťově. Škoda že tu modrou trochu neutlumili. Každopádně, na denním světle vypadají v té modré daleko líp než v obchodě!! ...a fakt doporučuju přezku z MM300, to pohodlí je nesrovnatelné. Jj, diky za tip. Ja to asi vim, ale ja jsem uchyl na modry hodinky. Na zivo jsem jeste nemel tu cest.. To je muj problem nad sponou jsem uvazoval, vlastne nad celym tahem. Uvidime, jak rikam na zivo jsem je jeste nevide. Ta tvoje vypada moc pekne! Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 38 minutami, Postal80 napsal: Jj, diky za tip. Ja to asi vim, ale ja jsem uchyl na modry hodinky. Na zivo jsem jeste nemel tu cest.. To je muj problem nad sponou jsem uvazoval, vlastne nad celym tahem. Uvidime, jak rikam na zivo jsem je jeste nevide. Ta tvoje vypada moc pekne! Diky Já právě taky modrou rád, mám dvoje SM 300M, nové automaty a quartz z 90. let, obojí v modré:) A chtěl jsem něco na každodenní nošení. SPB143 jsiu hezky ale Willard vede (pohodlnější, lepší luneta, lepší “sestavení”..ale bohužel u SEIKA je to taky kus od kusu:-/). A ta modrá mě opravdu moc nenadchla. Ale SPB149....to je jiná, to je moc povedený. Je to vždycky super pocity, když člověk hledá něco novýho:)) Tah je překvapivě Ok..u pouzdra moc nesedí, ale to je prostě taky u SEIKO v téhle ceně bohužel standard. Říkám si, jsou to pracovní hodinky, tady se na nějakou tu desetinku milimetru nemá asi moc koukat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 4 minutami, Adamsson napsal: Já právě taky modrou rád, mám dvoje SM 300M, nové automaty a quartz z 90. let, obojí v modré:) A chtěl jsem něco na každodenní nošení. SPB143 jsiu hezky ale Willard vede (pohodlnější, lepší luneta, lepší “sestavení”..ale bohužel u SEIKA je to taky kus od kusu:-/). A ta modrá mě opravdu moc nenadchla. Ale SPB149....to je jiná, to je moc povedený. Je to vždycky super pocity, když člověk hledá něco novýho:)) Tah je překvapivě Ok..u pouzdra moc nesedí, ale to je prostě taky u SEIKO v téhle ceně bohužel standard. Říkám si, jsou to pracovní hodinky, tady se na nějakou tu desetinku milimetru nemá asi moc koukat:) No ty jsi zraly na tohle ; BabyMariny https://www.chronoshop.cz/seiko-spb187j1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 1 minutou, Postal80 napsal: No ty jsi zraly na tohle ; BabyMariny https://www.chronoshop.cz/seiko-spb187j1 Ty už jsou na denní nošení moc velký, na ruce o dost větší než SPB151, který jsou kratší a sedí níž. Každopádně 187 je o pořádnej kus lepší než předchozí verze MM200 , to se musí nechat!;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Před hodinou, Adamsson napsal: Koukal jsem na tu modrou a nakonec stejně černá/šedá zvítězila. Vypadalo to tak nějak pouťově. Škoda že tu modrou trochu neutlumili. Každopádně, na denním světle vypadají v té modré daleko líp než v obchodě!! ...a fakt doporučuju přezku z MM300, to pohodlí je nesrovnatelné. Já o výměně tý spony taky uvažoval, ale pak jsem se dostal k tomuhle snímku a zjistil jsem že ta mm300 spona je velká jak kráva taky! Opravdu je to pohodlné? Nijak nerýpu, sám bych do toho chtěl jít .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 46 minutami, Adamsson napsal: Ty už jsou na denní nošení moc velký, na ruce o dost větší než SPB151, který jsou kratší a sedí níž. Každopádně 187 je o pořádnej kus lepší než předchozí verze MM200 , to se musí nechat!;) Prave ze nejsou. Jsou mensi i nizsi nez 151. Prave proto jsem uvazoval, ze budou celkem pohodlne. SPB151, 183 - 42,7 x 13,2 lug to lug 46,6. SBB187 - 42 x 12,5, lug to lug 48,8 - a to muze byt ten problem, stavbe tech nozicek. chce to vyzkouset. @To, ze Willardy maji pecka pouzdro, ktere i pres sve rozmery krasne sedi vime.. Rikam, ja jsi jdu po modrych Willardech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 MM kombo (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se