Pivas Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 2 hodinami, Postal80 napsal: Prave ze nejsou. Jsou mensi i nizsi nez 151. Prave proto jsem uvazoval, ze budou celkem pohodlne. SPB151, 183 - 42,7 x 13,2 lug to lug 46,6. SBB187 - 42 x 12,5, lug to lug 48,8 - a to muze byt ten problem, stavbe tech nozicek. chce to vyzkouset. @To, ze Willardy maji pecka pouzdro, ktere i pres sve rozmery krasne sedi vime.. Rikam, ja jsi jdu po modrych Willardech Je to tak, právě L2L je problém. Williamse je ve své podstatě kompaktnější a ten tvar spodku pouzdra je proste dokonalej. No a tvar pouzdra celkově..? Asi nejde najít pouzdro, který křičí SEIKO víc, než právě Willard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 2 hodinami, Waya03 napsal: Já o výměně tý spony taky uvažoval, ale pak jsem se dostal k tomuhle snímku a zjistil jsem že ta mm300 spona je velká jak kráva taky! Opravdu je to pohodlné? Nijak nerýpu, sám bych do toho chtěl jít .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímavá fotka. Já teď nemám spony vedle sebe ale doma to vyfotím. Když jsem Sundal původní, musel jsem přidat článek, abych ty hodinky vůbec dostal na ruku. Dal bych ruku do ohně za to, že špína na SPB151 je delší než ta na MM300. A co mi vadilo suverénně nejvíc je právě ten vyčnívající pant na diver ext., který se zarýval do kůže na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Taková je realita! Spona k MM300 je nejkratší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 (upraveno) @Adamsson Díky za porovnání. Upraveno 13. listopadu 2020 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 11 minutami, Waya03 napsal: @Adamsson Díky za porovnání. Není za co! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Odpolední procházka (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 5 hodinami, Piplík napsal: Odpolední procházka (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zadařilo se, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 10 hodinami, DavidLC napsal: Zadařilo se, super 017 taky nejsou špatné (-: Zadařilo se. Nosí se parádně, ale chybí mi tah jako byl u 015. To byl nejlepší tah MM co jsem mohl nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Jsou ve stavu, bohužel ty mé (tvé, naše ) už tolik ne, obzvlášť když jsem jim přidal... Na gumě bych je já, se svojí tyčkou, nemohl. Koukal jsem i na Strapcode, ale zatím drží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Fakt příjemný kukačky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 20 hodinami, Piplík napsal: Odpolední procházka (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co to je za model? Vypadá to na nějaký modovaný Arnoše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 1 hodinou, cavar21 napsal: Co to je za model? Vypadá to na nějaký modovaný Arnoše? SBBN017 klasický tuny - quartzové marinemastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Dneska jsem je chvíli ponosil, ten cifr je magický Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Na stavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 1 hodinou, Piplík napsal: SBBN017 klasický tuny - quartzové marinemastery. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 V 13. 11. 2020 v 13:21, Piplík napsal: MM kombo (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dvoje marinemastery? Není to zbytečné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 (upraveno) před 3 hodinami, ondrejm napsal: Dneska jsem je chvíli ponosil, ten cifr je magický Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prosím tě, ty jsi tam hodil nový řemen? Zrovna na ně čekám. Jaká je ta spona? Nejsou s ní problémy, ( tak to u Seika bývá zvykem..) je pohodlná?. Děkuju Upraveno 14. listopadu 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 2 minutami, Postal80 napsal: Prosím tě, ty jsi tam hodil nový řemen? Zrovna na ně čekám. Jaká je ta spona? Nejsou s ní problémy, ( tak to u Seika bývá zvykem..) je pohodlná?. Děkuju Hodil jsem je na horween, kde mám teď klasickou trnovku od hirsche. Až bude trochu času, přehodím to na překlápěčku, co k tomu byla. Celkově mě oba řemeny, co k hodinkám byly, překvapily. Byly dost měkké, poddajné a působily v pohodě, to stejné překlápěčka - ale měl jsem ji na ruce jen chvíli. Kdyžtak pak dám další info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Dišo větrám čebrené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se