Vozman Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Odesláno 20. února 2021 před 21 minutami, junior300 napsal: Mam rovnaku coin-edge lunetu z DLW, chodi ti normalne? Ten moj kus sa velmi nevydaril, rukou je velky problem ju potocit. Měl jsem stejný problém, musíš lunetu nasadit úplně přesně a vodorovně s pouzdrem, zkoušel jsem to nacvaknout jen tak prstama a vždy se pak zadrhávala. Pak jsem si na to koupil malý ruční lis a luneta běhá bez problémů.
junior300 Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Odesláno 20. února 2021 Před hodinou, Vozman napsal: Měl jsem stejný problém, musíš lunetu nasadit úplně přesně a vodorovně s pouzdrem, zkoušel jsem to nacvaknout jen tak prstama a vždy se pak zadrhávala. Pak jsem si na to koupil malý ruční lis a luneta běhá bez problémů. Luneta licuje s puzdrom uplne presne, praveze som ju lisoval, este kym tam nebola vlozka a nove sklo. DLW watches je vraj dost loteria. Kvalita nie je vzdy konstatna. Tak som bol zvedavy ako dopadol kolega.
DanHampl Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 Opět Alpinisti a plavba, dnes trochu tématicky v úseku řeky Rýn nazývaném “Gebirge” (Lorch, Německo ).Sent from my iPad using Tapatalk
petr_cha Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 To jo povedla.. ale furt jsem si predstavoval lodnika jako špinavého potetovaneho chlapa v monterkach ... a ted k tomu tyhle noblesni hodinky... :-))
DanHampl Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 To jo povedla.. ale furt jsem si predstavoval lodnika jako špinavého potetovaneho chlapa v monterkach ... a ted k tomu tyhle noblesni hodinky... :-))I tímhle lodnickým a špinavým obdobím jsem si samozřejmě prošel (po škole/vojně cca. 10 let). Postupně jsem se ovšem dopracoval do funkce kapitána a přibližně 15 let ke spokojenosti užívám teplo kormidelny, kde nemusím mít obavy o nějaké neúmyslné poškození hodinek. V dnešní době je pozice kapitána spíš taková kancelářská práce než “špinavý potetovaný chlap v montérkách” .Sent from my iPad using Tapatalk
Terminator Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 Odpolední vycházka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 Ta GMT je jak malovaná, za mě geniální řešení. Informuje, ale neruší
petr_cha Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Odesláno 21. února 2021 I tímhle lodnickým a špinavým obdobím jsem si samozřejmě prošel (po škole/vojně cca. 10 let). Postupně jsem se ovšem dopracoval do funkce kapitána a přibližně 15 let ke spokojenosti užívám teplo kormidelny, kde nemusím mít obavy o nějaké neúmyslné poškození hodinek. V dnešní době je pozice kapitána spíš taková kancelářská práce než “špinavý potetovaný chlap v montérkách” .Sent from my iPad using TapatalkJasan, hezky to mas.. :-) strejda byval klasicky lodnik z Decina, kdyz jeste fungovala plavba Labsko-oderska, nebo jak se to jmenovalo.. to jejich uciliste a kotvu na nabrezi si dodnes pamatuju... dneska uz je spoustu let nekde pryc v Australii.. lodnici se neradi vraceji.. :-)
AndyAaron Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Seiko mam rad v tom, ze si clovek muze vyzkouset mnohem drazsi hodinky jinych znacek Seitier Tank, ty svetle cifry se blbe foti, takze takhle na tmavo
junior300 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ProF3T Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 před 23 hodinami, junior300 napsal: Mam rovnaku coin-edge lunetu z DLW, chodi ti normalne? Ten moj kus sa velmi nevydaril, rukou je velky problem ju potocit. U mňa paradoxne ide veľmi ľahko, je hlučná a pri otáčaní poskakuje
junior300 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 (upraveno) Cize plati spominane kus od kusu.. Btw pekne mas tie korytnacky.. Upraveno 22. února 2021 uživatelem junior300
siwi Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Jiný nemám: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomas7 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 jedny .....úplně ....... obyčejné ..... černé...................................želvy doba je zlá Kamile Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dieqo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Tak dneska jsem vyvezl "letňáky" teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se