shaggy Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Po zotmení prichádza čiernota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 SKXOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 14 minutami, pebe napsal: na stole ta guma na těch mini želvách vypadá fajnově, je pohodlná?, kde jsi prosím kupoval? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 18 minutami, pebe napsal: na stole teď jsem si všiml, že ty pětky prodáváš:(, to Ti moc dlouho nevydržely:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 8 hodinami, Arthur N. napsal: teď jsem si všiml, že ty pětky prodáváš:(, to Ti moc dlouho nevydržely:) Guma je CrafterBlue CB13 na Miniželvy a na MM200, je fajn ale stejně zase koukám po nějakém tahu. Vidím to na UncleSeiko Z199 pro SKX013 a doladit koncovky. A pětky nebyly úplně myšlené nastálo, chtěl jsem si zkusit i světlý cifr než se odhodlám do SCDC055 ale jsou super, velikostí a pohodlností. Ale nakonec to vždycky skočí u toho, že mám jen jednu ruku a je mi líto mít hodinky v kufříku a nenosit je. A miniželvy se mnou toho už prožily tolik... je to těžký no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 vcera som sa tu tak "rozcitil" nad modernymi tvarmi ruciciek, tak som dnes vytiahol stare hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Fotka zo vcera, ale na ruke aj dnes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 SRPF79K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 10 minutami, Polo21 napsal: SRPF79K1 Neeeeeeeee!!! Ty jsi mě předběhl Odkuj jsi je prosimtě bral? Já čekám už 14dní z Helveti.. Jaký jsou dojmy? Trošku mi zkrať čekání mikro recenzí. A pokud negativní postoj tak nic radši neříkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) To mi je luto ze ti posobim traumu kupoval som cez chrono24 z ITA. V utorok objednane, v stredu poslane, dnes na ruke. Velmi pekne spracovane hodinky. Tmavomodry cifernik je super, guma velmi prijemna na dotyk. Luneta sla prve tri otacky stuha, ale potom sa uz rozhybala. Mozno otazka na majitelov Samuraiov. Po vytiahnuti korunky do prvej polohy a pokuse o natahovanie, korunka akoby chiti zavit a zacne sa zakrucat. Proste neviem hodinky manualne natiahnut. Ide mi to jedine tak, ze pri natahovani taham korunku smerom k druhej polohe, ale aj tak citim ako chytam hranu zavitu. Upraveno 11. března 2021 uživatelem Polo21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Před hodinou, Polo21 napsal: To mi je luto ze ti posobim traumu kupoval som cez chrono24 z ITA. V utorok objednane, v stredu poslane, dnes na ruke. Velmi pekne spracovane hodinky. Tmavomodry cifernik je super, guma velmi prijemna na dotyk. Luneta sla prve tri otacky stuha, ale potom sa uz rozhybala. Mozno otazka na majitelov Samuraiov. Po vytiahnuti korunky do prvej polohy a pokuse o natahovanie, korunka akoby chiti zavit a zacne sa zakrucat. Proste neviem hodinky manualne natiahnut. Ide mi to jedine tak, ze pri natahovani taham korunku smerom k druhej polohe, ale aj tak citim ako chytam hranu zavitu. Né trošku přeháním samozřejmě tak paráda.. gratuluju. Já ze zahraničí bral jen z Jomashopu a jen jednou.. tyto jsem tam nenašel. Tak jsem šel cestou z ČR navíc 5let záruka atd. Mám v plánu si je nechat no. Jak jsou na tom s výškou? Dokážeš si je představit nosit stabilně? Spaní atd.. Jaký máš zápěstí? Já mám 17mm. Edit: ještě vlastně bych mohl být první kdo je objednal v ČR Upraveno 11. března 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Zapastie mam 18,5cm. Vyska je v pohode, dokazem si predstavit s nimi spat, bezne spim s Garmin Fenix3 na zapasti, odpoved ti ale mozem dat rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Dnes se mi dostaly do ruky opět Dark Manty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Mini želvy z YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Před hodinou, Toblin napsal: Dnes se mi dostaly do ruky opět Dark Manty Ten cifr je paráda. Už to tu nedávejte nebo si je budu muset taky objednat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se