jovani Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 aj ja modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Taky modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Pripájam sa do klubu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Skoro je mi blbé narušit krásnou modrou linii. Ale převlékl jsem řemen do sportovnějšího stylu, tak postuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 SKX KVIFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Dnes solar tuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Tak jsem si vyzvedl v pravé poledne novej FIELD Seiko SRPG35Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Gratulace! Taky sem nad nima uvažoval, rozhodoval sem se mezi těmito a SRPE67K1 a nakonec sem vzal je. U těhle se mi líbí to broušený ( nebo dokonce piskovaný) pouzdro, kde nebude vidět hned každej šrám od rukávu a mírně klenutý sklo. A korunka na trojce je mi také bližší. Sou moc pěkný, ještě jednou gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 SARB 035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 5 hodinami, martin1974 napsal: Dnes solar tuna. mám je taky a jsou to jediné hodinky, které nějak nevím jak nosit. Vypadají supr na zulu, ale kupodivu na ruce mi připadají malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 na origo gume su fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Gratulace! Taky sem nad nima uvažoval, rozhodoval sem se mezi těmito a SRPE67K1 a nakonec sem vzal je. U těhle se mi líbí to broušený ( nebo dokonce piskovaný) pouzdro, kde nebude vidět hned každej šrám od rukávu a mírně klenutý sklo. A korunka na trojce je mi také bližší. Sou moc pěkný, ještě jednou gratulace Díky moc!Já měl v merku ještě starší SNZG15K1Ale nakonec jsem vzal tyhle upgradovaný, novější in-house caliber atd. Popravdě jsem se bál jak jsou v průměru trochu menší než ty SNZ, ale dobrý Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Nejsou malý! Popravdě už mám pokrk těch přerostlejch pouzder, tyhle sou parádní, užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 TicTac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Nejsou malý! Popravdě už mám pokrk těch přerostlejch pouzder, tyhle sou parádní, užívej si je! Je to tak!Zvykám si Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 39 minutami, gargamel napsal: Nejsou malý! Popravdě už mám pokrk těch přerostlejch pouzder, tyhle sou parádní, užívej si je! No záleží jakou máš ruku. Já mám SNZG a 42mm je pro mě naprosté minimum. Pak už to vypadá na mojí ruce jako hračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 No záleží jakou máš ruku. Já mám SNZG a 42mm je pro mě naprosté minimum. Pak už to vypadá na mojí ruce jako hračky To je fakt.Já mám zápěstí ~18cm. A zatím jsem vysledoval, že ideální průměr hodinek mám mezi 40-43mmSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 8 hodinami, chief napsal: Tak jsem si vyzvedl v pravé poledne novej FIELD Seiko SRPG35 Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulačka, jsou fajnovoučký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Mám taky 18 a čuc a myslím, že na mě je 40mm akorát. Nemám nějak poslední dobou rád kolem strojku zbytečný cm do stran i nahoru kam všude to trčí, přijde mi to prostě zbytečný a zbytečně o ty cm navíc někde chtě nechtě stejně dřív nebo později flákneš. Tyhle mají myslím dokonce i pod 40mm, což je u mě naprostej ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se