tatraplan Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Ginza Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Narvanma Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Dneska Suma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada35 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Kupované spíš na zkoušku před půl rokem, ležely v krabici, poprvé na ruce. Uvidíme, jestli zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Před hodinou, vlada35 napsal: Kupované spíš na zkoušku před půl rokem, ležely v krabici, poprvé na ruce. Uvidíme, jestli zůstanou. Ahoj, chtěl bych nebo spíše nejradši to taky tak udělal, na zkoušku. Ty alpinisty mi leží v hlavě už pár let, vždy jsem si říkal, ježíšmarjá to jsou tak divné hodinky, co na nich všichni mají. Prvně ten jejích název, Alpinist, jak Alpinist v Japonsku? Spíš mi připomínaly tyroláky v kožených kraťasích v rakouských Alpách. Posléze jsem zjistil že Japonci mají taky Alpy a ne zrovna malé. S přibývajícími léty se mi dokonce začínají líbit( kyklop), ručky, bóže... Oceňuji jejich originalitu i v rámci široké nabídky Seiko. No uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Před hodinou, vlada35 napsal: Kupované spíš na zkoušku před půl rokem, ležely v krabici, poprvé na ruce. Uvidíme, jestli zůstanou. Jak můžeš koupit, tak krásný hodinky a vydržet je nechat půl roku nenosit ?? já cokoliv nového nedokážu sundat z ruky Jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 V 3. 1. 2022 v 12:47, Spongebob napsal: První letošní meníčko Naživo jsou fajn, viděl jsem černé a hnědé, ta bílá tomu dává navíc eleganci, či jak to říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 V 3. 1. 2022 v 13:03, tatraplan napsal: Taky musím pochválit, prohlížel jsem ten striptýz z krabičky, to je fajn pocit v první chvíli jsem doufal že ta vnitřní luneta bude otočná, to by se mi líbilo, ale aspoň se to nepokazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 3 hodinami, DavidLC napsal: Taky musím pochválit, prohlížel jsem ten striptýz z krabičky, to je fajn pocit v první chvíli jsem doufal že ta vnitřní luneta bude otočná, to by se mi líbilo, ale aspoň se to nepokazí Díky, jediné co se mi otáčelo byly oči při otevírání, hodinky jsem znal jen z obrázků a asi z tisíckrát puštěného jediného videa co snad existovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 SRPD79 + bond nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Still diving blue Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Opět Manty… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Grand... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Grand…iozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Vybíral jsem vybíral až jsem vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 19 hodinami, XXmass napsal: Opět Manty… Viděl jsem je vždy jen na gumě. Prosím tě odkud máš ten tah? Bez té gumy jsou to úplně jiné hodinky. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se