Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, koukám že máš Padiny trochu upravené s černými datovými věnci.

Můžu se zeptat, kde jsi to podstoupil a na co to může vyjít? Je to pěkný. díky

Odesláno
  V 10. 4. 2022 v 18:22, Jerryl napsal:

Ahoj, koukám že máš Padiny trochu upravené s černými datovými věnci.

Můžu se zeptat, kde jsi to podstoupil a na co to může vyjít? Je to pěkný. díky

Rozšířit  

Ahoj, je toho vice. Safir, cerna signovana korunka cervenym S, 2x cerne datove vence, luneta potazena DLC, tah ze StrapCode. Jeste mi chybi keramicka pepsi vlozka. Upravoval jsem to hned kdyz jsem je kupoval, delali to kluci z Prazskeho hodinarstvi. Uprava neco pres 7000 se serizenim chodu a tlakovkou. Tah asi 4000. Tu vlozku jsem nasel od 900 - do 1500.. Chci ji ted objednat at to je komplet👌. Diky, ze se libi..

Odesláno (upraveno)

Díky za popis, už to všechno ostatní vidím také. To jsi se s úpravama docela rozšoupnul. Mě šlo vlastně jenom o to datum, protože mám tmavý ciferník a ten bílý podklad data z něj dost razí, tak mě napadly ty černé dat. věnce, aby více splynuly s okolím.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odesláno
  V 11. 4. 2022 v 5:58, Jerryl napsal:

Díky za popis, už to všechno ostatní vidím také. To jsi se s úpravama docela rozšoupnul. Mě šlo vlastně jenom o to datum, protože mám tmavý ciferník a ten bílý podklad data z něj dost razí, tak mě napadly ty černé dat. věnce, aby více splynuly s okolím.

Rozšířit  

Jj😅.

Datove vence jsou dva, á 1100Kc jeden. Takze vyjdou nejakych 2,2. A jsou paradni! Ty dny v Japonstine😅. Ne, fakt super. Vrele doporucuji, z cele upravy jsou ty dat. vence best! 

16496610981896577499873584188453.jpg

Odesláno
  V 11. 4. 2022 v 8:55, Jerryl napsal:

Díky za info, kouknu se po nich.

Nevíš, jestli jsou stejné jako pro kalibr 7s26?

Rozšířit  

Cerne vence Kandzi budou dostupne i pro kalibr 7s26. Jestli jsou rozmerove shodne s mymi 4r36 ale netusim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...