pebe Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Pořád ty samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 konecne....konecne... A velka vdaka kolegovi z fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) @EpsteinBarr neda mi necitovat kolegu z fora: "Vobec mu nesedia. Strasne hodinky. Hrozna fotka. Hacking? Tsss, predpotopny kaliber. Noe mal lepsie. Co viac dodat?" Upraveno 18. října 2022 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancer Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Ahoj, jsem tady nový a momentálně bych rád nosil svoje SKA783P1, které jsem dostal darem, a ze kterých jsem zoufalý. Mám je 2 a půl roku, takže po záruce a už 5x byly v opravě. Zastavujou se a zpožďujou. V servise (hodinářství Deal Ostrava) mi dycky napíšou, že nebyla shledána závada a celou dobu sledování fungovaly. Jenom jednou v rámci záruky byl vyměněný akumulátor. Asi mě namají rády - ty hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 5 hodinami, junior300 napsal: @EpsteinBarr neda mi necitovat kolegu z fora: "Vobec mu nesedia. Strasne hodinky. Hrozna fotka. Hacking? Tsss, predpotopny kaliber. Noe mal lepsie. Co viac dodat?" Vidis, ake mas stastie, ze som ta ich zbavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Trošku otlučené SBCJ027 s HiFreq. quartz modulem 8F56, GMT, perpet. kalendář, 10 let baterie, tělo titan, WR 200 m, bohužel na neorigo náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 před 8 hodinami, jendazhor napsal: Trošku otlučené SBCJ027 s HiFreq. quartz modulem 8F56, GMT, perpet. kalendář, 10 let baterie, tělo titan, WR 200 m, bohužel na neorigo náramku. Skvělý kalibr, shodou okolností mám dnes na ruce také 8F56, za 326 dní odchylka +0.7s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 před 4 hodinami, Waya03 napsal: Skvělý kalibr, shodou okolností mám dnes na ruce také 8F56, za 326 dní odchylka +0.7s. Alpinisti jsou hezouni, o tom žádná. Bohužel mají taky dnes jako ojetiny výrazně vyšší ceny. A tak jsem zvolil levnější otesánky. Vlastně až u těhle mi došlo, že GMT ručku můžu jednoduše používat i jako AM/PM ukazatel. Blbina celkem k ničemu, když nemají budík, ale vlastně proč ne. Ještě mám dvoje různé se sesterským kalibrem 8F32 a jedny s 4F56 a ověřil jsem si, že je to chce nosit. Pak jdou opravdu hodně přesně. Jak leží, jdou mi do plusu. Ale ne moc. Já mám tyhle kalibry rád. A nastavení věčného kalendáře přímo přes kontakty modulu je velká zábava pro srdcaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 před 1 hodinou, jendazhor napsal: Alpinisti jsou hezouni, o tom žádná. Bohužel mají taky dnes jako ojetiny výrazně vyšší ceny. A tak jsem zvolil levnější otesánky. Vlastně až u těhle mi došlo, že GMT ručku můžu jednoduše používat i jako AM/PM ukazatel. Blbina celkem k ničemu, když nemají budík, ale vlastně proč ne. Ještě mám dvoje různé se sesterským kalibrem 8F32 a jedny s 4F56 a ověřil jsem si, že je to chce nosit. Pak jdou opravdu hodně přesně. Jak leží, jdou mi do plusu. Ale ne moc. Já mám tyhle kalibry rád. A nastavení věčného kalendáře přímo přes kontakty modulu je velká zábava pro srdcaře... Jojo, jedny pěkný vzácnejší jsem teď nedávno viděl jít na Yahoo! za půl míče Kalendář jsem nastavovat zatím nemusel, kdybych tápal tak se Ti ozvu zhruba tak za 9 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Když tu výměnu baterie za cca 9 let zvládneš do 3 minut, ani kalendář znova nastavovat nemusíš. Pokud ho máš správně nastavený. Což se dá ověřit dle manuálu normálně pomocí korunky. Ne, že by sis na to za 9 let vzpomněl, ale tyhle strojky mají velmi tenkou foliovou základní destičku, která je extrémně citlivá na mechanické poškození při výměně baterie. Proto se musí baterie "vycvakat" jen v přesně stanovených místech (střibrné okrajové plošky), jinak hrozí poškození destičky. Není to nic extra složitého a do 3 minut se to zvládnout hravě. Jen je třeba na to myslet. Alpinistí modráci SSASS jsou krásní. Byla to číslovaná limitka 500 ks na počest americko-japonskému horolezci, co zorganizoval úklid odpadků na Mt. Everestu. Proto asi ta vysoká cena u hranice 100 t. kaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 t 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Sonary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Dneska lítám jako raketa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Otec a syn, aktuálně střídám doma na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Musim sa samozrejme pochvalit aj v domovskom vlakne. Zhanal som ich kedysi, kupil, predal, zhanal a opät kupil. 6309, 7002, SKX, Tuna, MM300 ... GS diver. Teraz sa zaplnili aj tie bodky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Chudák Fero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se