Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) před 56 minutami, Waya03 napsal: Já bych se na otloukánky vykašlal. Wrist time je omezená veličina... Jo rozumim ti, mam takhle podobne s autama... ale u me to pak dopada takhle , a to jsem z toho uz sekrabal barvu kdyz jsem lakoval nevim jestli jsem treba dobrej adept na Rolexy jako ze na wishlistu je mam jinak 055ky jsou paradni, moc rad se na ne koukam. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Já si nemůžu pomoct, mě se hodinky s patinou strašně líbí. Máme tu někde fotovlákno na otloukánky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Jo to me taky, obzvlast tuny se shroudem k tomu uplne vybizej a neodreny se mi ani nelibi. Ty musi byt omlaceny jak kyslikovy lahve. celkem me nadchly ted ti 5KXa s patinou ve stylu steampunk. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 1 hodinou, Waya03 napsal: Já bych se na otloukánky vykašlal. Wrist time je omezená veličina, proč nosit nějaký low-cost a neužívat si to co tě opravdu baví? Včera jsem jim spíchnul nový řemen. Tak SKX nejsou úplně low cost a ani něco co by mě nebavilo nosit. Jen už mají patinu a tak mi nevadí je nosit v práci. Zde fotečka: jeden škrábanec na hardlexu a trochu luneta. Tohle mě baví nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 A az bude ten hardlex moc jetej, dal bych domed saphire s ar a bude to zas o level vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Jestli safír, tak stejný tvar jako původní. Mě se líbí ta sražená hrana ve který je vidět druhý obraz indexů. Někomu se to nelíbí vůbec, ale mě moc. A nechci se vzdalovat originálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Od ty doby co ma polovicka applewatch, tak takhle visi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Tak ještě ukaž to akvárko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Abych nebyl uplne OT, tak alespon takhle. Posledni dobou uz to neni takova chlouba co byvavala, tak radeji jen ve vyrezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Po delší době želvy PADI,…jsou to parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 V 2. 1. 2023 v 19:00, Ondrais napsal: Je mi jich lito nosit, jsou az moc hezky. Hledam nejaky otloukanky. Panebože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 No jo dobre , jsou tam, prťavky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 20 minutes ago, Ondrais said: No jo dobre , jsou tam, prťavky... Pohled z ČT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 34 minutami, Ondrais napsal: No jo dobre , jsou tam, prťavky... Paráda, hodinky mám na ruce podobný, výhled z okna bohužel mnohem horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Tak jsem poridil oba sourozence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 2 hodinami, Pivas napsal: Tak jsem poridil oba sourozence. Gratulace, na MM200 vzpomínám dodneška. Jediná výtka byla diashield, vadil mi na dotyk. Takže MM200 do košile a MM300 na vikend?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Diky,taky jsem na ne vzpomínal. Tak dlouho,až jsem je znovu koupil. Sedi mi jak málo které hodinky. A 300stovky se naskytla příležitost,tak je zase chvilku ponosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Mayovky na novém řemenu od místního mistra, a počasí jak v dubnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Sice par dni zpet, ale na ruce furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se