FrantisekKlm Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 49 minutami, pebe napsal: šetři si je na zítra, pátek 13. to se určitě něco semele To jsi mě hned po ránu fakt pobavil A díky za nápad, je pravda, že tomu štěstíčku musí jít člověk naproti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Nějak jsem si je oblíbil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Tak ještě jednou mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Jsou super! Mě by zajímalo, jak by tenhle tvar skla vypadal na želvách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, KOCKOPEES napsal: Tak ještě jednou mám z nich radost jo ty jsou moc pěkný / zajímavý. Co indexy, lícujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) Zdá se mi že jo. Za ty prachy by snad měly ale já je koupil zde na fóru za lepší cenu. Oproti samurajům nebo klasickým želvám jsou drobnější takže si zvykám. Jen ty tahy 20mm mi připadají tenké na mojí tlapě tak jsem tam dal ech řemen abych s toho nebyl nervózní Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem KOCKOPEES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 V 12. 1. 2023 v 7:25, FrantisekKlm napsal: To jsi mě hned po ránu fakt pobavil A díky za nápad, je pravda, že tomu štěstíčku musí jít člověk naproti! Máš monstra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal: Máš monstra? Jsou na ruce a zatím nic nebolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Já nevím, možná ty hodinky opravdu nebudou tak smolný...ani u snídaně se nic zásadního nepřihodilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 4 hodinami, FrantisekKlm napsal: Já nevím, možná ty hodinky opravdu nebudou tak smolný...ani u snídaně se nic zásadního nepřihodilo... díky za pobavení takhle po pátečním obědě. Ty ještě po obědě žiješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Já takhle. Na Monstra v rámci kompletace základních Seiko potápek ještě nedošla řada. Ale snad brzy dojde. Jsou prďácký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: díky za pobavení takhle po pátečním obědě. Ty ještě po obědě žiješ? Dneska to byl boj, ale zatím žiju. Jestli to s Monstrama doklepu až do půlnoci, tak si začnu myslet, že ty moje autonehody nebyly způsobeny japonskou kletbou, ale tím, že asi nejsem zrovna nejlepší řidič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 7 hodinami, Chronopetr napsal: Já takhle. Na Monstra v rámci kompletace základních Seiko potápek ještě nedošla řada. Ale snad brzy dojde. Jsou prďácký! A co ještě máš? mě taky monstra chybí, mám SKX, Želvy s rejnokem a Samuraje. Nedávno mi tu právě někdo napsal, že chybí ještě Monstra a Suma. Ale sumo je strojkem i současnou cenou výš a taky mě tak nebere ten mega font na lunetě, ty bych klidně přeskočil a šel do MM200. Monstra jsou jasná volba jenom teď finance utíkají potřebnějším směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: A co ještě máš? mě taky monstra chybí, mám SKX, Želvy s rejnokem a Samuraje. Nedávno mi tu právě někdo napsal, že chybí ještě Monstra a Suma. Ale sumo je strojkem i současnou cenou výš a taky mě tak nebere ten mega font na lunetě, ty bych klidně přeskočil a šel do MM200. Monstra jsou jasná volba jenom teď finance utíkají potřebnějším směrem. Přesně jako ty, konkrétně želvy SRP779, SKX007, samurai SRPB53J1 . U monster se zmítám mezi modely a chvíli jsou top jedny, chvili druhé, chvíli třetí, atd. A to je asi důvod, proč jsem zatím žádné nepořídil. Sumo už je vyšší cenovka a říkám si, že na to, že potápky vlastně neužiji pro jejich základní funkci, nebudu si jich doma syslit deset. Na to je ten hodinkový rybník moc široký, abych veškeré střelivo vyplýtval na Seiko potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Uncle Seiko President im naozaj slusi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se