KOCKOPEES Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Pěkný tah. Moc lidí je tu asi nemá:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 V 9. 1. 2023 v 17:08, xbraj19 napsal: @bluman pepsi Brightz, titan, smalt Omlouvam se za neznalost, ale jake je oznaceni techto hodinek? Jsou opravdu moc paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @FrantisekKlm SAGN007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 2 minutami, junior300 napsal: @FrantisekKlm SAGN007 Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 po letech jsem vytáhl monstra s myšlenkou, zda je prodat..nasadil jsem na ruku a vymalováno, zůstanou. Nejlepší jsou na origo náramku, ale masivní zulu od Frýdla je taky dobrá alternativa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekKlm Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 @lub před nedávnem jsem je tady na foru viděl někoho prodávat, ale za ty peníze je opravdu lepší si je spíše nechat, už jen kvůli té nostalgii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Zdravím osazenstvo, aktuálně se jedná o můj první hodinkový příspěvek a zároveň to znamená můj vstup do hodinkového světa. Díky Chronomagu jsem si náramně rozšířil obzory a tak nějak si vytyčil cestu, kterou bych v hodinkovém světě mohl jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Gratuluji, jako vstup jsou koktejlky dobrá volba (btw, ...mám je taky, jen na tahu a s indexy dozlata;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 @Balthus dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 SKX007 Neviem ich dat dole odkedy sa mi ich podarilo zohnat. Extremne som si ich oblubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Dnes tyto pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Tak nevim, mozna bych je mel postnout spis do kategorie quartzovych hodinek. Jsem z toho trochu nesvuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Dnes pětky Fieldy do roboty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Na ceste z dovolenky domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 @Harwey Parada @bluman Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 před 17 hodinami, bluman napsal: Na ceste z dovolenky domov Moc pěkné, nápaditá barva. Ten řemen je původní? Hodil by se mi k Seiko koktejlkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Před hodinou, tico1 napsal: Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 před 4 minutami, Spok napsal: Moc pěkný Vďaka Podobne aj Tvoje SD GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se