Ondrej71 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 14 hodinami, Jerryl napsal: Velkým překvapením je pro mě moje poslední modifikace, kterou jsem popsal v příslušném vláknu. Na to, že jsou tyto hodinky prakticky vedlejším produktem, poskládaným výhradně ze zbylých dílů, tak se mi výsledek nezdá vůbec špatný. Provedenou operací jsem k nim získal téměř otcovský vztah a potešily mě skoro víc, než skutečný cíl modifikace, kterým byla výměna bílých datových věnců za černé v mých 5kx mantách. Hodinky jsou pěkně přehledné, takový čistý disajn mě tam chybí minutové indexy, jinak pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Číslo 5 žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 4 hodinami, pebe napsal: mě tam chybí minutové indexy, jinak pěkná práce Kluci, vy mi dáváte jednomu chybí rámeček data, druhému indexy. Já jsem si nemohl moc vybírat Nevědomky jsem se těmito hodinkami trochu přiblížil modifikaci na kterou jsem náhodou narazil a která se mi také moc líbí. zdroj: https://pixelthing.medium.com/my-seiko-snk-po-mo-1d5b71f1c6d5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Náhodou, mě se ta modifikace líbí. Každému tam bude něco chybět, ale to je tím, že každý je zvyklý na to, co tam obvykle je. Kdybys to doplnil, dostaneš z toho klasické seiko potápky nebo fieldy, kterých jsou miliardy. Tohle má něco do sebe a ikdyž to na první pohled vypadá, že tomu něco chybí, za mě ta kombinace funguje a dovedu si představit je nosit. Na to, žes to poskládal ze zbytků, je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 52 let mladý hodinky a furt šlapou jedna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) Dneska jdeme do boje. Koupeno během včerejška a dneška zde na fóru, tímto děkuji členovi Zdeněk H. za perfektní a příkladně rychlý obchod. Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 V těchto dnech nazeleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Čerstvá akvizice od zdejšího člena @Jerryl. Takže, Jardo, ještě jednou díky za prima obchod i pokec. Ten modrý sunburst je na slunci fakt bezva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 To je pekny, co je to za referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 šedivý Alpi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 10 minutami, Pepino777 napsal: To je pekny, co je to za referenci? SNKL43K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) Rádo se stalo! Také děkuji Na to, že je to “pouze” základní řada Seiko 5, tak jsou vážně luxusní. Co, umí ten ciferník na slunci, je neskutečný. Vybíral jsem je dlouho a s láskou To je právě, proč mám řadu Seiko 5 rád. Udělat pěkný hodinky za kilo není žádnej zázrak, ale udělat je za 3 litry, to je Seiko. Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 Pohoda v práci na střeše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Po dvou hodinách ohýbání a broušení sedí jubilee koncovky téměř perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Nejlepčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Dobrý, ale černý ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Rád se k nim vracím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se