Spok Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Ten kdo logo krystalu navrhl měl holt rád hodinky s koulema:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 1 hodinou, Spok napsal: Ten kdo logo krystalu navrhl měl holt rád hodinky s koulema:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 S tou gumou od trenek jim to sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Nový přírůstek. Je to pro mě takové economy řešení, ale na ruce mě baví. Je to po Lunarech teprve druhý quarz co mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 @KalisportDíky, navíc je to celkem pohodlný! @WendellinGratulace! Tyhle jsou moc pěkný, tak užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 6 minutami, Dushakx napsal: @KalisportDíky, navíc je to celkem pohodlný! @WendellinGratulace! Tyhle jsou moc pěkný, tak užívej. Děkuju, ty želvy to je prostě klasika. V této kombinaci to je hodně cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Jo, guma od trenek, kámoš tuhle našel nějaký čínský hodinky a byly na pružným kovovým náramku jako na zlatých hodinkách z Pulp fiction, hodil jsem je na ruku a taky neskutečně pohodlný. Asi jeden pořídím na Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Dnešek bude v japonském duchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Stále na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Třetina moji Seiko sbírky Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Týdenní DressKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 V 30. 4. 2023 v 11:58, kolky87 napsal: Moje prvé automaty, prvé seika, tieto má nakazili... Balkonovka Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku prosímtě co je to za referenci ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Možná už někoho budu nudit, ale stále želvy, zítra to bude 14 dní od seřízení a jsme + cca 0,5 sekundy. Pokud se nenechá rezerva úplně dojít do konce tak jsou v podstatě úplně přesné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Drákula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 2 hodinami, Žigi napsal: prosímtě co je to za referenci ? Díky Dovolim si za kolegu - SRPB11 aka Blue Lagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Tak je mám ich rád Seiko Blue Lagoon Limited Edition Prospex SRPB11K1Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se