Jerryl Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 před 2 hodinami, peterth napsal: sledovanie dennej presnosti mojich Seiko 5 Sport Dobrý! Ale odchylka je velká. Za jak dlouho to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 před 6 minutami, Jerryl napsal: Dobrý! Ale odchylka je velká. Za jak dlouho to je? robia denne do plusu asi 20 + 35 sec / 24 hod pravidelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 To už by stálo za to trochu poladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Třetí den po sobě Samuraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 zubaté Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 SLA055, idealní na léto i expedici za polární kruhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Osvěžení v bečce po sečení zahrady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 V 15. 9. 2023 v 14:28, peterth napsal: robia denne do plusu asi 20 + 35 sec / 24 hod pravidelne Presypacie hodky maju cca podobnu presnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Zbytečně silná slova, ...myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 před 17 hodinami, Kamil.K napsal: Zbytečně silná slova, ...myslím Len klud. Ja mam Seiko a GS velmi rad a svedci o tom aj zostava v mojom sufliku/na ruke. Nazor, ze +10 min za mesiac je u mna presnost presypacich hodin zase neber ty mne. To nie je ziadna urazka majitela ani nic podobne. +35 sec za den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 (upraveno) Ok, trošku mi to vyznělo neuctivě k staršímu pánovi, ...ale Ty jsi to tak určitě nemyslel, takže v pohodě Mimochodem, základní Seiko strojky 4Rxx mají toleranci kolem +/-25 s denně, pokud si pamatuji. Můžou se nechat poregulovat, ale já pár sekund denně u svých Seiko s těmito strojky neřeším.. Upraveno 17. září 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Kdeze, nemam najmensi dovod chovat sa neslusne a neuctivo ku komukolvek na fore. Naviac, tie Seiko 5 su fajn hodky. Sice som ich nikdy nemal, kedysi davnejsie som po nich pokukoval, ale vzdy ostalo len pri tom. To bolo len o tom, ze kazdy sme pacientom v inom smere a pri takej odchylke by som sa asi zblaznil kedze presnost je moja uchylka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Je cas jit ze skoly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 V poslední době tahám s radostí SKX007, ale připojuji fotku mého Seiko chlívku i když se mi tam všechna Seika nevejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 33 minutami, Jerryl napsal: V poslední době tahám s radostí SKX007, ale připojuji fotku mého Seiko chlívku i když se mi tam všechna Seika nevejdou. ..máš to pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 A zase pětky na ruce. Chtěl jsem si vzít jiné Seiko, ale když tyto jsou taaak pohodlné (a pěkné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Když na ně máš správnou (holou) ruku, proč ne. Jsou fakt pěkný, já je nikdy nevydržím kvůli chlupům nosit dýl jak den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Cislo 5 je zive:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se