Pepino777 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Mluvil tu nekdo o vanocnim setupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Před hodinou, Igicz napsal: :)) Nene. Omán. Nerad lítám moc daleko. Loni jsme se spálili Dominikánou, letos jsme letěli na jistotu. Ale staví se tu o 106. Za pár let už to tady asi nebude taková pohoda. Tak Omán je teď dost v kurzu co jsem tak slyšel.. tak užívej Ps: segra se z Dominikány vrátila před chvílí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Tradiční, co máte dnes ke kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Prischerne fajn hodinky aj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Před hodinou, childe napsal: Bílý datum jo? já mám černé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 39 minutami, Spongebob napsal: Bílý datum jo? já mám černé.. Původně bylo také černé. Takže to lze považovat za individuální úpravu pro rychlejší odečet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 tydlencty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 3 hodinami, childe napsal: Původně bylo také černé. Takže to lze považovat za individuální úpravu pro rychlejší odečet Tomu rozumím. Mám je taky a ta černá datumovka je sice pěkná, ale třeba tmavě červená neděle není vůbec za šera vidět. Takže když tam vidím prd, je neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 3 hodinami, childe napsal: Původně bylo také černé. Takže to lze považovat za individuální úpravu pro rychlejší odečet Tyo, tak to já jsem moc šťastný právě když jsem to zjistil, že mám černý super, že tak nebije do očí vidíš každej to má jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 21 minutami, Spongebob napsal: Tyo, tak to já jsem moc šťastný právě když jsem to zjistil, že mám černý super, že tak nebije do očí vidíš každej to má jinak. Každý má holt jiné preference. Třeba na pouti by den v týdnu mohl být světlý a datum tmavé (či naopak). To už by byla docela slušná divočina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Dobrý, těmhle land turtle textilní řemen sedí. Já jsem nedávno koupil Hamiltony na textilu a na původního krokouše už se podívaly jenom abych viděl jak to vypadá. Hadr je neskutečně pohodlnej, rychle schne, jde vyprat a vlastně mi ani nevadí mokrej na ruce. Navíc je to jediná věc, na který můžu mít hodinky relativně na těsno, aniž by plavaly v potu. Super řešení a na těch želvách skvěle vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 2 hours ago, Jiří Sedlák said: Takže když tam vidím prd, je neděle. No vidis, takze ta nedela je vlastne citatelna najlepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 ja som v pohode, ja prd vidim tak, ci tak. jj, ale ked je tam nieco cervene, tak je to nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se