JaRooN Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak vintážní divery jsou buďto pryč nebo u hodináře, tak se vracím ke své nové klasice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Mi se nejvíc líbí ta druhá fotka, jak ten borec má GS místo hlavy :-)Vizualne dokonale stvarnenie dusevneho stavu majitela, predpokladam.. Grand Seiko Head Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jako každý den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 srp441 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tak u mne prvne za ty roky monstry, pokud teda pominu land a frankenmonstry. Jo, jsou povedene. Takze kdyz jsem dostal nabidku na vymenu za tuny SD, nevahal jsem ani minutu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Kolko sa ich zmestilo do kartonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) No a to jsem ještě prodělal EDIT: A jak? Líbí se Drákuly ? Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Krabice byla velka jak od pracky, bo jsem dostal extra nato strap:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tý jo, to mám za tu dobrotu... příště posílám hodinky v obálce A6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Tý jo, to mám za tu dobrotu... příště posílám hodinky v obálce A6 By se ti tam nevesla krabicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) na prochazku GS Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 By se ti tam nevesla krabicka. Složená jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Jedna pracovní aneb Jaké Seiko máte právě na base? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tož hezké to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Seikoburzoazia sa nam tu utesene rozrasta, prenika do sirsich vrstiev spolocnosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Seikoburzoazia sa nam tu utesene rozrasta, prenika do sirsich vrstiev spolocnosti.. Proletáři všech zemí, kupte si GS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Však my Vám ještě ukážeme, Vy vrazi z Wall Streetu, tvrdou dělnickou pěst (se SBDB009 na ruce)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Myslel jsem si že ne, ale nakonec jsme si na sebe docela hezky zvykli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Proletáři všech zemí, kupte si GS!...zakrical by si aj povodnu snobsku verziu, ale nemas na Rolexky, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Zima, jakou máme rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se