Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

to blyštění je na mobil nezachytitelné, mobil to dycky stáhne a dorovná, takže na fotkách jsou hezčí než ve skutečnosti - co se tkne blyskotu :) jinak cifr je hezčí ve skutečnosti - mění pěkně modrou v tmavomodrou apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, p3k napsal:

Ale pozor, z MM600 se stává ikona, jsou vystaveny v Extreme times v B1 Tokijského muzea Seiko v Ginze☝️ Kdežto tyhle a třeba ani MM300 nee 😉🙂

To že @EpsteinBarr s tímto modelem páchá pravděpodobně již podruhé hodinkovou sepuku raději nebudeme rozebírat ..

Jasný, chápu, moc argumentů nemám 😀

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Dik za podporu 🙉🙈
Presne toto potrebujem pocut, ked sa mam stretnut s potencialnym kupujucim o par minut.

EDIT: Ze tam nie su MM300 je relativne pochopitelne. MM300 vyuzilo Seiko do poslednej moznosti, ved existuje milion modelov, o ktorych ja teda ani netusim a stracam sa v tom. Drzim si SBDX001 a finito. MM600 tento osud nepostretol. (nastastie)

EDIT2: Cele je to samozrejme diskutabilne. SBDX009 Sagarmatha som zhanal doslova krvopotne. A po asi dvoch rokoch v sufliku isli dalej. A uprimne (celkom na hlavu) ani si na ne nespomeniem. (no, trosku klamem).

No vidíš, takhle jsem se rozhodl, i když jsem je neměl.... nebo právě proto 😲🤦‍♂️🤷‍♂️😂

Odkaz ke komentáři

dík, je to takový retro, jakoby v padesátejch letech v lese... ale je to velmi pohodlné a narozdíl od černé kůže už to nevypadá pohřebně :) takže jsem celkem spokojen...

ale teď jsem tady bohužel viděl ten jubilee od @Enyeus a chci ho taky, achjo.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Ro55ace napsal:

Ke grilování 5ky na natu

IMG_0245.jpeg

Ahoj, jenom prosím dotaz. Ta luneta se dá zakoupit kde? Podle servisu se na tyto limitky (140. výročí) nedá dát standardní z obyč. 5, protože originál hliníková má prý větší tloušťku. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...