Stodic Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Nikdy jsem Seika nenosil, tohle jsou mé první. Asi dva dny jsem si zvykal na tvar pouzdra. Ale cca po mesice me hrozně baví a padnou jak hrnec na prdel. Noism je skoro pořád. A ta zelená je boží 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna před 50 minutami, Stodic napsal: Nikdy jsem Seika nenosil, tohle jsou mé první. Asi dva dny jsem si zvykal na tvar pouzdra. Ale cca po mesice me hrozně baví a padnou jak hrnec na prdel. Noism je skoro pořád. A ta zelená je boží Zelenou mám nejraději, takže paráda . Co je to přesně za model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Jsou to Land Turtle. To ti Google najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna před 6 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jsou to Land Turtle. To ti Google najde. Přesně tak Seiko Prospex Land Automatic SRPH15K1 "Land Turtle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) stara laska nehrdzavie.. alias dulkova koroze se proste nekona Upraveno 19. srpna uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna nový přírůstek (prostřední) sbírka seika typu sarb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 59 minutami, kaktusář napsal: nový přírůstek (prostřední) sbírka seika typu sarb Ty ale jedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Dneska po dlouhé době s dlouhým rukávem a na ruce KS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Před hodinou, Waya03 napsal: na ruce KS krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Před hodinou, Kupa54 napsal: jedeš spíš se snažím tu sbírku "precizovat"... sarby jsem chtěl už dávno, GS taky, proto jsem si koupil sarxy - ale nedovedu se jich vzdát.. GS jsem koupil za prodej jiných hodinek, nakonec jsem prodal i alpinisty, jsem rád, že jsem je ponosil, vyszkoušel a zůstal u typu sarb... vpodstatě už nic nepotřebuju :))) sice mě manželka nechápe, proč mám radost ze tří stejnejch hodinek... ale.. já v nich samozřejmě vidím gigantické rozdíly! a každé z nich mají v mém životě nějakou zásadní roli! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 1 hodinou, Waya03 napsal: Dneska po dlouhé době s dlouhým rukávem a na ruce KS Prostě Super. Prostě Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) Klasika na ruce i v ruce. Upraveno 19. srpna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Dneska zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Dneska trochu netradičně do office s potápkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 30 minutami, Waya03 napsal: Dneska trochu netradičně do office s potápkama. Tyhle jsou skvělý Hodně mi leží v hlavě... Nepřemýšlel jsi o tahu z SLA073? Sedí i na tyto SLA055, dá se u nás objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Já stále stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 59 minutami, horskjan napsal: Tyhle jsou skvělý Hodně mi leží v hlavě... Nepřemýšlel jsi o tahu z SLA073? Sedí i na tyto SLA055, dá se u nás objednat... I po dvou letech jsem z nich nadšený. O tahu uvažuju, vyjde cca na 10t, proti everbriliant oceli je to maličko jiný odstín, ale nic dramatického. Ale nejsem si teď jistý jestli nemají tu hloupou potápěčskou extenzi z levnějších řad, musel bych si ho asi jít ještě pořádně prohlédnout naživo. Spíš uvažuju o nějakých GS na tahu na nošení na podzim a v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se