Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Nikdy jsem Seika nenosil, tohle jsou mé první. Asi dva dny jsem si zvykal na tvar pouzdra. Ale cca po mesice me hrozně baví a padnou jak hrnec na prdel. Noism je skoro pořád. A ta zelená je boží 💛

20240818_182621.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 50 minutami, Stodic napsal:

Nikdy jsem Seika nenosil, tohle jsou mé první. Asi dva dny jsem si zvykal na tvar pouzdra. Ale cca po mesice me hrozně baví a padnou jak hrnec na prdel. Noism je skoro pořád. A ta zelená je boží 💛

20240818_182621.jpg

Zelenou mám nejraději, takže paráda 👌. Co je to přesně za  model ? :)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Kupa54 napsal:

jedeš

spíš se snažím tu sbírku "precizovat"... sarby jsem chtěl už dávno, GS taky, proto jsem si koupil sarxy - ale nedovedu se jich vzdát.. GS jsem koupil za prodej jiných hodinek, nakonec jsem prodal i alpinisty, jsem rád, že jsem je ponosil, vyszkoušel a zůstal u typu sarb... vpodstatě už nic nepotřebuju :)))

sice mě manželka nechápe, proč mám radost ze tří stejnejch hodinek... ale.. já v nich samozřejmě vidím gigantické rozdíly! a každé z nich mají v mém životě nějakou zásadní roli!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, Waya03 napsal:

Dneska trochu netradičně do office s potápkama.

IMG_1495.jpeg

Tyhle jsou skvělý 👍

Hodně mi leží v hlavě... Nepřemýšlel jsi o tahu z SLA073? Sedí i na tyto SLA055, dá se u nás objednat...

Odkaz ke komentáři

před 59 minutami, horskjan napsal:

Tyhle jsou skvělý 👍

Hodně mi leží v hlavě... Nepřemýšlel jsi o tahu z SLA073? Sedí i na tyto SLA055, dá se u nás objednat...

I po dvou letech jsem z nich nadšený. O tahu uvažuju, vyjde cca na 10t, proti everbriliant oceli je to maličko jiný odstín, ale nic dramatického. Ale nejsem si teď jistý jestli nemají tu hloupou potápěčskou extenzi z levnějších řad, musel bych si ho asi jít ještě pořádně prohlédnout naživo. Spíš uvažuju o nějakých GS na tahu na nošení na podzim a v zimě 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...