Markynin Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Tohle nato jim slusi nejvic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Chtel jsem privolat vikend trosku driv, tak jsem vzal monstra do kanclu... Sent from my iPhone using Tapatalk
Dantechno Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Spirit solar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek.VV Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Od včera prezu to na kožku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Ty náramky jsou k tomu parádní! Vyráběl jsi sám, nebo to je koupeno?
David_B Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Ty náramky jsou k tomu parádní! Vyráběl jsi sám, nebo to je koupeno?Koupeno
StefanM Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Skx013 su skvele univerzalky. Cez tyzden posluzili mne na horach a cez vikend priatelke ako sperk.
Fade Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Konečně normální zátiší a ne ty naše chlupaté pazoury
Kid_A Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Spirit solarmoc pekny chrona. ani bych tam nemusel mit tu datumovku.verim, ze cifr dela na slunicky divi:)
warann Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Solární modráky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
reborn Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 (upraveno) Nějak se mi to nechce pořád fotit, tak dávám jednu starší fotku. K té vaší debatě, myslím, že jubilee bych snesl, ale oyster mi připadne děsně nudnej. Každopádně, nejlepší ke president... Nejvíc se mi líbí, jaké háže odlesky v pološeru. Ještě asi dva týdny a budou to čtyři měsíce, co jsem nic jinýho než presidenta nenasadil. A to mu v šuplíku konkuruje asi deset nato strapů, origo guma, mesh...mimochodem mesh je taky fajn na pohled. Ta mezera u pouzdra mi ani moc nevadila, víc mě štvalo, když jsem jím tahal oka z ručníků nebo rukávů svetru. A ještě jednu metafyzickou.... Od té doby, co jsem presidenta nasadil, se mi nějak zpřesnily hodinky. A od 31. května do teď (do 22.srpna) se mi předběhly jen o 43 sekund. Za prvních třicet dní to dokonce bylo jen +8. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2015 uživatelem reborn
worm007 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 reborn-souhlasim,z tech naramku se mi president libi zdaleka nejvic
Dantechno Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 007 na poctivým tahu...Sent from Lumia 930 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se