Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak někdy se inspiruju a podobný hodinky nasadím, ale včera jsem je měl zrovna nasazený. Pátek a víkend no, tyhle vzhledem ke stavu v podstatě nových a k tomu, že už prakticky nejdou za rozumný peníz sehnat, je neberu do práce. Někdo tady psal, že už jsou to v podstatě investiční hodinky a měl pravdu. Minulý rok nákup zde za 11500 full set. Dnes jsem našel jediný full set který snese srovnání s mými za skoro 19 tuším že Thajska. Ale taky kusy přes 20, který maj kulatý hrany pouzdra kolem korunky a lunety, zkrácený tahy, nemaj papíry apod. Takže ano, už zásadně stoupají na ceně.

Odesláno

Presne tak. Ja som svoje tiež kupoval veľmi neskoro z jedného českého eshopu. V tej dobe už sa ťažko zháňali aj novší model monstier a nie to ešte tie so zubami. Draculy som ti videl dlho ležať v inzercii a aj som sa čudoval čo s nimi môže byť, že ich nik nechce. Keby som v tej dobe nemal tieto, ktoré so kúpil nové tak by sa po draculach len tak zaprášilo tak uzivajme very rare model v takom stave 3222982c37616d7fe6d727f853e9f9cd.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Krvavý žuby😁

IMG_20250809_012535.jpg

Dejte pokoj! Takle nás tu strašit! Vot tý doby cosem viděl Čelisti se vyhejbám  i vaně ….. 

• Like 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, digiMonster napsal:

Retro 5ky 😀

IMG_2460.thumb.jpeg.093589ec493912a96b0f6bbbf5d3873a.jpeg

Pěkné, pozor na tah, rád se trhá, tím středovým článkem v místě pohybu prochází strašně tenoučkej kousek oceli. Třikrát jsem ho opravoval a pak už mi byl krátkej. To pouzdro je sakra pohodlný.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...