Jaros Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Ještě jednou přidám zde ne moc oblíbené hadí sejka
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna V 6. 8. 2025 v 17:37, Mason-Mac napsal: Trochu ti odstávají, pročti posledních pár stránek vlákna Seiko 5 a dej si nízký dýnko bez průhledu. Boudou ti dělat radost ještě větší.
Jiří Sedlák Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Tak někdy se inspiruju a podobný hodinky nasadím, ale včera jsem je měl zrovna nasazený. Pátek a víkend no, tyhle vzhledem ke stavu v podstatě nových a k tomu, že už prakticky nejdou za rozumný peníz sehnat, je neberu do práce. Někdo tady psal, že už jsou to v podstatě investiční hodinky a měl pravdu. Minulý rok nákup zde za 11500 full set. Dnes jsem našel jediný full set který snese srovnání s mými za skoro 19 tuším že Thajska. Ale taky kusy přes 20, který maj kulatý hrany pouzdra kolem korunky a lunety, zkrácený tahy, nemaj papíry apod. Takže ano, už zásadně stoupají na ceně.
kolky87 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Presne tak. Ja som svoje tiež kupoval veľmi neskoro z jedného českého eshopu. V tej dobe už sa ťažko zháňali aj novší model monstier a nie to ešte tie so zubami. Draculy som ti videl dlho ležať v inzercii a aj som sa čudoval čo s nimi môže byť, že ich nik nechce. Keby som v tej dobe nemal tieto, ktoré so kúpil nové tak by sa po draculach len tak zaprášilo tak uzivajme very rare model v takom stave 1 1
FantasticFabio Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Krvavý žuby Dejte pokoj! Takle nás tu strašit! Vot tý doby cosem viděl Čelisti se vyhejbám i vaně ….. 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna (upraveno) před 2 hodinami, digiMonster napsal: Retro 5ky Pěkné, pozor na tah, rád se trhá, tím středovým článkem v místě pohybu prochází strašně tenoučkej kousek oceli. Třikrát jsem ho opravoval a pak už mi byl krátkej. To pouzdro je sakra pohodlný. Upraveno 9. srpna uživatelem Jiří Sedlák
Lucky Lucaso Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 1 hodinou, Flipik napsal: Jak se ti povedlo trhnout ten tropic? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se