Fade Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ten hnědý je fajn. Víc fotek! Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ziggy Stardust? Co je to za plemeno?Mops přeci... A jasně že stárdast, kdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 SNZG13J ...tak si tak říkám, jestli už není čas na safír...che Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Má nová láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Mops přeci... A jasně že stárdast, kdo jinej Dyk mel ten cumak celej rozvostrenej, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tož tak pily dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tož tak pily dorazily...Gratuluju....LEPŠÍ FOTKY! LEPŠÍ FOTKY! LEPSI FOTKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Gratuluju....LEPŠÍ FOTKY! LEPŠÍ FOTKY! LEPSI FOTKY!Dnes dorazily pozdě, já měl s mojí drahou domluvený program, tak jsem nestíhal. Zítra to doběhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tož tak pily dorazily... 20150930_170117.jpgPocházíš z Tábora? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Pocházíš z Tábora? :-)Nepocházím, ale žiju tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já odtud pocházím, ale už tam pár let nežiju. Ačkoliv teď na víkend jsem tam byl zrovna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tieto som tu tusim este nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já odtud pocházím, ale už tam pár let nežiju. Ačkoliv teď na víkend jsem tam byl zrovna :-)Tak se příště ozvi, dáme třeba kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak se příště ozvi, dáme třeba kafe.Klíďo, já tam bývám tak jednou za 3 týdny. Jsem neznal nikoho z chronomagu tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Klíďo, já tam bývám tak jednou za 3 týdny. Jsem neznal nikoho z chronomagu tam :-)Já vím ještě o jednom, je to chronoMagor přes digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Jo, kafe klidně můžem dát. Akorát zatím moc fancy hodinek nemám no... rozprodal jsem bateriovky a nosím hlavně primky nebo mám na víkend SKX :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak vezmi SKX, já vezmu také nějaké ty Seiko a pokecáme o životě. O hodinkach tady kecame dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Good, jsem pro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) SNZG13J ...tak si tak říkám, jestli už není čas na safír...cheholt Seiko se musí umět opečovávat a nosit, to není jen tak .... Upraveno 1. října 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Myslím, že nějakou chvilku na ruce vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se