lucid Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Nad tými som začal uvažovať aj ja akurát si niesom istý tou veľkosťou. Zatiaľ čo som pozeral tak som našiel rozmer púzdra aj 47 mm. No bolo by ich vidieť naživo. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Zřejmě máš na mysli SRP637Ja mam malou ruku, ale namatkou jsem si zkousel asi pred dvema mesici tenhle "puk" a diky zaoblenemu pouzdru sedi na ruce paradne a ta guma je neskutecne prijemna. Mistr McStinger tu ma k nim svoje vlakno... Ja spis ale pokukuju po SRP639, jen nevim, jestli to bude sedet podobne. Preci jen to je uz jine pouzdro, jiny remen... Sent from my iPhone using TapatalkSRP637 a SRP639 jsou, pokud se jedná o pouzdro, stejné: rozměr je 47,5 x 50 x 14 mm, na zápěstí sedí perfektně, ale nevím jak na drobnější ruce, protože to rozhodně nejsou žádní drobečci pro každého a třeba taková váha je i znát, zejména u 637, které se primárně dodávají na tahu (639 zase na gumě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 SRP637 a SRP639 jsou, pokud se jedná o pouzdro, stejné: rozměr je 47,5 x 50 x 14 mm, na zápěstí sedí perfektně, ale nevím jak na drobnější ruce, protože to rozhodně nejsou žádní drobečci pro každého a třeba taková váha je i znát, zejména u 637, které se primárně dodávají na tahu (639 zase na gumě).Mne se prave libi vic 639 diky tomu, ze jsou na gume a s temi zlutymi prvky. Tool watche jak vysite a za polovicni cenu nez ta limitka, co jsem daval fotku vys. Pritom se stejnym strojkem. Takze zbyva bud koupit, nebo odolat... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Ja mam malou ruku, ale namatkou jsem si zkousel asi pred dvema mesici tenhle "puk" a diky zaoblenemu pouzdru sedi na ruce paradne a ta guma je neskutecne prijemna. Mistr McStinger tu ma k nim svoje vlakno... Volal ma niekto? Akurát som ich mal vytiahnuté a dumal, či z nich dám dolu fólie a začnem nosiť, alebo pôjdu do sveta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Jak to, ze jsi je jeste nezacal nosit? Vzdyt uz je mas nejakou dobu! Mel jsi v ruce ty 639 pro porovnani? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Jak to, ze jsi je jeste nezacal nosit? Vzdyt uz je mas nejakou dobu!Mel jsi v ruce ty 639 pro porovnani? Ja som taký divný fták. Keď si kúpim nové oblečenie, tak mi najprv nejaký mesiac visí v skrini, kým ho začnem nosiť . Sa mi toho trochu nahromadilo, tak pomaly sortujem, čo zostane doma. 639 som na ruke nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 6139 na nové kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Super! Máš krásnou kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Včera chvilku před polednem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) To s oblečením mě pobavilo. Já si pořídil nový tenisky na volnočasové nošení. Vybíral jsem je strašně dlouho. Měl jsem v hlavě jasnou představu, ale nikde jsem je nemohl sehnat. No, asi před 14 dny jsem je konečně sehnal, ale vlastně je nenosím, protože bych si je v podzimním počasí přece mohl ušpinit! Stále "tahám" ty staré, do který teče podrážkou, mají z boku díru, bílá už je po čtyřech letech skoro žlutá i přes časté čištění, a nové botky? Ty leží na poličce doma v teple jako muzejní exponát, zatímco já vyčkávám na sušší počasí Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Volal ma niekto? Akurát som ich mal vytiahnuté a dumal, či z nich dám dolu fólie a začnem nosiť, alebo pôjdu do sveta No já teda nevím, ale za mě jsou tyto dizajnově úplně jinde než 639, hlavně ten cifr na mě působí líp, ale je to jen věc vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) No já teda nevím, ale za mě jsou tyto dizajnově úplně jinde než 639, hlavně ten cifr na mě působí líp, ale je to jen věc vkusu. Mne sa 639 vôbec nepáčia. Videl som ich naživo, vôbec ma neoslovili. 5etter: gratulujem Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Včera chvilku před polednem... 13.jpgGratulace! :-) sam jsem kdysi daval fotku sve male z porodnice a moje seika k tomu... Uz to budou tri roky.. Neuveritelny jak to leti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Včera chvilku před polednem...Petře, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) Ja mam malou ruku, ale namatkou jsem si zkousel asi pred dvema mesici tenhle "puk" a diky zaoblenemu pouzdru sedi na ruce paradne a ta guma je neskutecne prijemna. Mistr McStinger tu ma k nim svoje vlakno... Ja spis ale pokukuju po SRP639, jen nevim, jestli to bude sedet podobne. Preci jen to je uz jine pouzdro, jiny remen... Sent from my iPhone using TapatalkTak podľa tých Monster máme cca rovnakú ruku lebo som ťah nemusel upravovať. A predtým som mal Vostok Europe Expedition North Pole 1 a tie majú 47 mm bez korunky a už to bolo dosť veľa. Tiež sadli na ruku dobre ale už to bolo na hornej hranici nositeľnosti. Tak som radšej prešiel na rozmery okolo 42-44 mm čo je akurát. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Ja souhlasim. Vyhovuji mi hodinky do 42mm. Ale tyhle jsou fakt dobre stavene, takze sedi moc pekne. Chce to vyzkouset Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Blížíci se 1000 příspěvek si žádal speciální akvizici .. moje pátá seika, takže asi už budu hen ten seikokot, ale bože jsou neuvěřitelný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 To se u fousace dlouho neohraly. Na tvoje zapesti sednou skvele. To pouzdro je unikat, napis nejake dojmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Farkyostrava: hezky chlape, to je hodne zajimavy model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Díky všem za gratulace. Dnes slavíme měsíc, tak jsem si chtěl vzít na ruku moony, ale zjistil jsem, že je nemám, takže jsem zůstal u SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se