marsn Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jedny z mých nejoblíbenějších IMG_6324res.jpgZdravim, mohli by jste mi říct co to je za hodinky? nebo to jě nějaký upravený model?Vypada to jako upravenej snzg13 ale ty nemají takovou tu ochranu kolem korunkydíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Zdravim, mohli by jste mi říct co to je za hodinky? nebo to jě nějaký upravený model?Vypada to jako upravenej snzg13 ale ty nemají takovou tu ochranu kolem korunkydíkyjsou to originál SRP025 - více o nich tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jsou to originál SRP025 - více o nich tadyDíky moc ,velmi dobrej výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelback Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Ještě jsem pořádně z ruky nedal od nákupu. Upraveno 9. února 2016 uživatelem Kelback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 ..hele chlapci,ty samuraje tu byly v prodejnim vlakne od leta a nikdo o ne ani nezavadil.. ;)a ja je sice nepotreboval,ale prislo mi fakt lito,ze je nikdo nechce..a je pravda,ze se nedaji temer sehnat a kdyz,tak za uplny nesmysl.toz tak..V pohode, ja som aj tak zatial isiel iba do novych, kedze som kazde povazoval za definitivne Ale mozno to budem musiet prehodnotit.A pekne su aj na tej druhej fotke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Deska sportovně (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jedny pily šly před pár dny z domu ... stesk byl ale velký, tak jsem ze šuplíku vytáhnul jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 People, hodinky fajn, ale tú blúzku by si nemusel nosiť až tak často. Aj minule si ju mal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To su nove trenky. Bezne ich menim po tyzdni, ale tieto som si oblubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Na ruce jsou, jen se mi rozrostla seiko rodina. Opět jsem si dokoupil 6309, které jsem blbec prodal, že mi stačí 6105, no nestačily. Ale že jim to spolu sluší, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 K těm "pilám" ... Já je měl dnes na ruce a nějak si na ně ne a ne zvyknout ... Nicméně na ruce sedí parádně, tohle jim v Seiku opravdu jde. No dám jim ještě šanci a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Honza-Manta: želvičky k želvičkám, hezké to máš Lucie+Sphinxx: pily jsou pily, také jsem dnes venčil ty své, jen nebyl čas fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 K těm "pilám" ... Já je měl dnes na ruce a nějak si na ně ne a ne zvyknout ... Nicméně na ruce sedí parádně, tohle jim v Seiku opravdu jde. No dám jim ještě šanci a uvidíme.Tak je fakt, že Ti na ruce sedí optimálně. Třeba to chce opravdu trochu času. Já si kdysi taky nebyl jistý, tak jsem pustil oranžové a pak černé. No a až jsem je neměl, tak jsem si uvědomil, že je vlastně moc potřebuji, a proto pořídil několik modelů "do zásoby".... no, závislost jak vyšitá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jo jo, také jsem je měl ve všech 3 barvách. Nakonec zůstaly ty černé a jsou první, o kterých můžu prohlásit, že jsou nafurt Prostě nakonec japonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Dám jim šanci hoši, fakt sedí parádně, ale musím si zvyknout na ten "look" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Dej jim pár dnů. Až zjistíš, že je přestáváš vnímat a ruka ráno automaticky zamíří k nim, aniž bys přemýšlel, které další by sis měl vzít, tak budeš na dobré cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 OK , říkáš, že to přichází plíživě, jo? Tak uvidíme .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Honza-Manta:To si ty 6309 chtel s cifrem,co k nim vubec nepatri?Je pravda,ze tohle je casta modifikace,ale kdyz uz ho mas v 6105:-) Upraveno 10. února 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Podívej, u mě to tak bylo. Bedna plná hodinek a ráno jsem bez přemýšlení sahal jen po nich. Dnes se při plném vědomí přinutím venčit i ty ostatní a dělá mi to radost, ale kdyby byly v bedně jediné, tak bych také spokojeně přežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se