Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

..hele chlapci,ty samuraje tu byly v prodejnim vlakne od leta a nikdo o ne ani nezavadil.. ;)a ja je sice nepotreboval,ale prislo mi fakt lito,ze je nikdo nechce..a je pravda,ze se nedaji temer sehnat a kdyz,tak za uplny nesmysl.toz tak..

V pohode, ja som aj tak zatial isiel iba do novych, kedze som kazde povazoval za definitivne :D Ale mozno to budem musiet prehodnotit.

A pekne su aj na tej druhej fotke :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K těm "pilám" ...

Já je měl dnes na ruce a nějak si na ně ne a ne zvyknout ... Nicméně na ruce sedí parádně, tohle jim v Seiku opravdu jde. No dám jim ještě šanci a uvidíme.

Tak je fakt, že Ti na ruce sedí optimálně. Třeba to chce opravdu trochu času. Já si kdysi taky nebyl jistý, tak jsem pustil oranžové a pak černé. No a až jsem je neměl, tak jsem si uvědomil, že je vlastně moc potřebuji, a proto pořídil několik modelů "do zásoby".... no, závislost jak vyšitá :D.

Odkaz ke komentáři

Podívej, u mě to tak bylo. Bedna plná hodinek a ráno jsem bez přemýšlení sahal jen po nich. Dnes se při plném vědomí přinutím venčit i ty ostatní a dělá mi to radost, ale kdyby byly v bedně jediné, tak bych také spokojeně přežil :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...